Tjejmiddag med stort T.

I onsdags var jag på middag med detta gänget. Några känner jag sedan tidigare, medans några var personer jag har följt länge och beundrar. Starka, varma och inspirerande tjejer vars texter och attityd till livet länge har påverkat mig. Det är så oerhört häftigt att bli inbjuden till tillställningar där man anses vara en av dessa tjejer, en inspiratör. Jag kan nog fortfarande inte greppa det riktigt då jag själv anser mig ljusår från dessa inspirerande tjejer. Jag är så tacksam för att ha lärt känna Alexandra som tillsammans Röhnisch bjöd in till denna middagen på Adam & Albin för att fira den nya kollektionen som hon frontar. Så jädra stolt vän!

Tänk vad häftigt ändå, hur vägar korsas och hur snabbt man fattar tycke för människor. Det är något alldeles speciellt.

Annika, en kvinna av rang. Kände mig som en stalker när jag försökte hålla band på mig själv och inte vråla ” JAG ÄLSKAR ALLT DU SKRIVER! “. Jag sträckte mig till att kramas och säga det lite lägre istället. Hehe. Creep.

Hur härligt gäng? Kan vi ta en minut för Petronellas härliga skratt? Eller ja, hela hon var härlig. Hela konstellationen känns som ett skolfoto på speed. Älskar hur Isabels hår blev the center of attention, i alla fall för Brita.

Jädra cool tjej den där Brita, synd av vi inte hann prata mer.

Bästa bästa Felicia. Så oerhört glad över att hon skrev till mig en riktig grå dag i mars. Jag minns att jag var i Gävle och var lite bakis efter en helkväll med min killkompis Alexander. Så plingade till och Felicia skrev att hon skulle ge mina ögonbryn en omgång…and the rest is history som säger i alla great lovestories.

Ser framemot att planera Mathildas (som är vår gemensamma vän) möhippa med Anja. Har länge följt Anja och stött på henne då och då, and the is a hot mama for sure. Som dessutom precis har gift sig. Och nu är i LA. Orkar inte. Glam hela hon.

Foto Alma Vestlund / Studio Emma Svensson.

Jag åkte hem först av alla på grund av tidiga möten dagen därpå och var lite sur över att jag inte kunde sitta kvar och fortsätta prata med alla. Men jag vet att det kommer fler gånger. Och gör det inte det så kommer jag styra upp, för detta var för roligt att inte göras om. Stort tack för kvällen tjejer – ni är förbannat härliga! Och stort tack till Röhnisch för jag fick komma.

P.s Vart försvann min inbjudan om att tillhöra Elle-bloggfamiljen?

P.s 2. Jag skojar.

P.s 3 Delvis.

12

8 svar till “Tjejmiddag med stort T.”

  • Det undrar jag med. De har nog bara inte upptäckt min eminenta blogg ännu. Och förmodligen min humor hehe. 😉 nej men ärligt talat, tack för pepp! Kram

 1. Älskar älskar din blogg. Så roligt att du var med på den middagen, alla mina inspirationer på ett och samma ställe. DU ÄR COOL! Och du är inte ljussår efter. TA ÅT DIG. Du förändrar.

  Stor kram från en trogen följare som älskar dina stories, speciell de från igår. HAHA!

  • Men åh vad fin du är! Tack! Man blir lite blind när det kommer till sig själv vissa gånger. Tack ♡ 🙂

 2. Klart som faan att du tillhör den här ligan av starka, coola, sunda, snygga och förbannat viktiga inspiratörer. Du vågar ta debatt inom ämnen som tål att diskuteras igen och igen och igen. Du tar för dig på ett självsäkert, men ödmjukt sätt. Du uppmuntrar och balanserar. Peppar och utmanar. Du analyserar djupt och låter det vara okej att digga det ytliga. Du är en av de där sköna och kloka kvinnorna som ger hopp om en förändring.

  Om inte Elle-bloggfamiljen har hittat dig ännu, så är jag säker på att du ser till att de gör det. Go Swica!

  • Hej Jennie!

   Oj vad glad detta gjorde mig. Det är så jädra lätt att “tänka” ner sig ibland. Fast att jag förespråkar precis tvärtom. Men man lär sig dagligen, right? 🙂 Tack snälla snälla för din fina kommentar. Made my day! Stor kram

 3. Skulle vara guld om det fanns möjlighet att se sig själv genom någon som beundrar/tycker om /imponeras av/diggar/avundas/fascineras av/inspireras av (ja, whatever – du fattar grejen) ens ögon. För att ha vett att förstå sin egen betydelse och sitt eget höga värde liksom. För hur lätt det än må vara att se andras storhet, lika svårt tycks det te sig att se sin egen. Anyway! Nu gjorde du ta mig tusan min dag genom att låta mig få göra din.

  Fortsätt att köra ditt race!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *