,

TORSDAG 25/9

Shorts – Finns här! T-shirt – Finns här!

Det är fullt ös idag. Den började med träning, vilket gick som den gick. Jag är inte helt i fas efter alla ingrepp just nu. Har gått på smärtstillande och även fått dubbla doser bedövning ett flertal gånger under dagen då ingreppen har sträckt sig över hela dagar. Så det sitter kvar och kroppen har reagerat av allt. Sen är det ett trauma, kroppen registrerar och bearbetar det på nytt. Sånt sätter sin spår. Så jag sänkte förväntningarna och genomförde 40 min lätt rörelse med helkroppsövningar med fokus på att hålla nere pulsen så mycket jag kunde. Men det var tydligt att allt inte stod rätt till när jag vid lätt jogg på bandet överskred 160 i puls. Så jag rundande av med promenad, klappade mig själv på axeln och gick sedan hem för att äta frukost samt förbereda lanseringen av samarbett med Astrid Wild. Vid 08:30 gick vi live och responsen har varit helt otrolig! I skrivande stund har över 100 fleecejackor sålts och det finns enbart 199 st att tillgå. Tänk så säljer vi slut på alla redan idag?

Vid 09:30 tog jag en taxi in till Rapide för att fixa brynen samt färga fransarna, preppen inför bröllopet är inte nådig. I helgen färgar jag håret, fixar nya naglar och förhoppningsvis hinner jag med en ansiktsbehandling också. The bride will shine, osv.

Resten av dagen har spenderats framför kameran. Jag har gått igenom lite förfrågningar tillsammans med Fanny som jobbar med mig samt filmat 2 samarbeten som kommer ut inom kort. Om en stund drar jag tillbaka till tandläkaren för en check-up, därefter väntar IG-Live tillsammans med Astrid Wild. Den bör vara slut vid 19:00 och därefter får jag se om jag åker bort till Mildh PR som firar 31 år eller åker hem. Energin får avgöra.

19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *