Torsdag

Sitter på kontoret och jobbar undan lite mail och förbereder en pitch. Det är märkligt det där. Ena stundens sätter jag ihop mediakit för att sälja in mig själv för att andra sekunder sitta och gå igenom andra personers mediakit för kamanjer jag håller i. Det är en märklig känsla, ett slags parallellt universum men jag gillar det. Det ger en variation i mitt arbete och jag känner hur jag utvecklas och bygger på min kunskapsbank.

Annars då? Det har inte hänt så mycket under veckan. Jag och Maja har spelat in avsnitt 2 av podden, jag lunchade med Johanna går samt tränade med kontorsgänget precis. Det är en hel del jobb med kommande kampanjer, samarbeten och avstämningar med mina PT-kunder.

Jag ser framemot helgen och sömn. Jag är inne i en period där det känns som att jag skulle kunna sova för evigt. Jag blir liksom inte helt pigg. Går alltid runt och är lite småtrött. Tänker att jag kommer köra hemifrån i princip hela nästa vecka. Denna veckan har jag i princip kommit hem sent varje dag och direkt satt mig och fortsatt jobba. Det är inte hållbart. Men, så är det ibland.


Hej sålänge!

33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *