Torsdag på Bank

Ligger i hotellsängen på Bank Hotel och förbereder ett möte som jag ska ha med en byrå via länk om en halvtimme. Håller på att spika ett större samarbete med en stort internationellt varumärke som även involverar en annan profil. Men det är, som alltid, mycket som ska dras innan. Vilket är bra. Jag ogillar lösa trådar och dålig kommunikation.

Om en liten stund ska jag kila ner och köpa lite mat samt snacks som vi ska ha på rummet. Det är nämligen så att jag ska bjuda Elin på en övernattning på Bank där vi i pyjamas ska äta middag i sängen, mysa med ansiktsmask och skåla i bubbel. Hon fyllde 30 i augusti och jag kunde inte vara med på hennes 30-årsfest pga min offlineperiod. Så jag tänkte fira henne nu istället.

Så jag ska alldeles strax kila upp till Le Hibou där jag tänkte ta ett glas rött, jobba klart med min presentation och därefter kommer hon komma halv sex. Hon vet inte än att vi ska bo här, så jag tidsinställer inlägget till efter 18:00.

Hej så länge,

45

Ett svar till “Torsdag på Bank”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *