Torsdag

Vilken förbaskad trevlig dag jag har haft hittills. Idag är en sådan dag då jag verkligen njuter till fullo av att vara tjänstledig. Då jag visste att mars skulle bli hektisk för mig då det är mycket resor som bokades på förra året, event och en utbildning (ni ska få höra mer om det vid ett senare tillfälle) så tog jag ett beslut att försöka vara väldigt selektiv med vad jag bokar in om dagarna. Så idag var det första gången på väldigt länge jag kunde skrota runt hemma och ta det riktigt lugnt. Ni som tänker ”vad var det jag sa, det blev inte så mycket ledigt..”,  jag får ge er rätt, jag levde i någon form av förnekelse när jag sa att min tjänstledighet skulle innebära mycket Netflix och långa promenader runt Kungsholmen. Det blev inte riktigt så. MEN! Det är kul. Jag utvecklas och jag bygger på något oerhört häftigt. Lär mig massor och tar hela tiden små små kliv framåt. Men framförallt – axlarna sänks och jag blir lättare i själen.

Så hur har dagen sett ut hittills? Jag vaknade av mig själv vid sex, låg och drog mig en halvtimme och klädde sedan på mig. Vid sju var jag på gymmet och värmde upp medan jag väntade in Angelica som också var redo – men på fel gym. En kvart senare stormade hon in och vi kunde sätta igång.


Tights finns här (klick!)

Vi började med en cirkel med 15 repetitioner så många gånger man kunde på 25 minuter.
Squats – Liggande sidopressar på bänk – Raka marklyft med KB – Stående hantelrodd – Thrusters.

Därefter körde vi 3 x 15 superset latsdrag och mage.

Vi avslutade med 3 x 15 situps på pilatesboll, liggande höftdrag (hamstrings och säte) medan den andre körde bicepspressar och sidolyft med hantlar.

Var klar runt halv nio och gled då in i njutarmode. Gjorde en kaffe, tappade upp ett bad och sjönk ner. Scrollade runt på Instagram, redigerade lite bilder och stalkade folk. Inga konstigheter med andra ord. Efter 2.5 timme var jag färdigsminkad och redo att promenera bort till Sparrow Hotel där Gastro Pr bjöd in till lunch tillsammans med Aito och Mathias Dahlgren.

Kaslink är ett finsk familjeföretag som nu ska slå sig in på den svenska marknaden med Aito – havrebaserade veganska produkter helt fria från gluten (alla utom havredrycken) och mjölk. Elina, som dessutom är en väldigt nära vän till mig, driver Gastro Pr och har hand om lanseringen av Aito vilket såklart är superroligt då hon är rätt kvinna för jobbet och dessutom är en jäkel på events. Jag menar, vem vill inte bli serverad lunch av Mathias Dahlgren?


Vi fick en trerätterslunch gjord på Aitos produkter och min favorit var helt klart grädden. Den var söt, fluffig och hade en jämn eftersmak. Många som äter havreprodukter klagar på havresmaken och ja, den finns, det är ju en havreprodukt.

Nu är jag hemma igen och ska packa klart det sista. Drar iväg på en träningshelg med fokus löp och sim som min coach håller i och behöver dra alldeles strax. Kommer bli en helg fylld av träning, tester och prepp inför tävlingssäsongen. Men också en hel del god mat, det hör till. Vi hörs!

0

7 kommentarer

  1. Vilken pangdag! Du är grym som vågar ta risker för att skapa ”ditt liv” Hard work pays off ? Älsk på din outfit.

  2. En fråga om din sjukt snygga frisyr. Är så sugen på att klippa kort som du men orolig för att håret kommer störa mig när jag tränar (triathlon), vill liksom inte att det ska hänga fram i ansiktet och hals och klibba fast där om du förstår vad jag menar. Har du några bra peppriga tips för att jag ska våga klippa kort och tro att det funkar i mitt svettiga jag? PS. Du är en sann inspiratör, fortsätt så ❤️

    1. Hej Anna! Har haft kort i ett år nu och det är den bästa frisyr jag har haft. Så enkel och SÅ SNYGGT. Jag Svettas så mycket men vet du? Det funkar ändå. Har keps, en klämma eller hög toffs. Går kanon! 🙂 det är bara hår. Sluta analysera så mycket och kööör! Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *