Touch up!

Tittar in och säger ett snabbt hej samt visar er hur färgen blev. Jag var på Björn Axén tidigare idag och gjorde luggen lite ljusare samt fick en liten touch up med både klipp och nyansering av Emma. Jag brukar gå till Ann men då hon är fullbokad nu under sommaren, vilket är helt förståeligt, så fick jag en tid hos Emma istället. Vilket var minst lika bra, för hon visste exakt vad hon skulle göra.

Detta är en lätt färg att underhålla nu under sommaren då håret kommer utsättas av mycket slitage som vatten, sol och sim-mössa som åker på och av. Även om jag använder keps eller hatt så mycket jag kan när jag vistas i solen för att skydda mitt hår så vet jag att det kommer slitas. Därför kommer jag inte färga det fören i slutet av augusti igen och kommer låta vila ett tag framöver. Planen är att underhålla det med silverschampo, inpackningar och olja på topparna minst 2 ggr i veckan.

Tips på bra produkter för att hålla ett blont hår fräscht under sommaren:

Torrschampo. Perfekt att ha i väskan mellan träningarna eller efter stranden. Då jag försöker att inte tvätta håret mer än max 2-3 ggr i veckan så är detta verkligen en bra produkt att alltid ha med sig. (klick!)

Silverschampo. SÅ bra schampo och funkar riktigt på bra mitt hår. (klick!)

Vårdande schampo. Extra plus för miljövänlig refill! (Klick!)

Kur. Grym inpackning som jag sover med. (klick!)

Saltvattenspray. För volym och en sjysst rockig look. Ett tips är att spraya i och föna håret upp och ner. (Klick!)

Smoothing cream. Använder denna innan jag fönar med rundborste. Ger fukt och UV-skydd (Klick!)

Olja. Alltid med mig efter simning och tar i ett par droppar i topparna. (Klick!)

Värmeskydd. Viktigt! Tänk själv, du utsätter håret för extrem värme när du fönar, lockar eller kör igenom med plattången. Skydda det åtminstone innan. (Klick!)

Hej på er!

8

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *