, ,

Touchdown Gdynia

 

Tittar in och säger hej en snabbis. Sitter på en uteservering i solen och inväntar leverans av slangar från Shimano. Piotr som är Marketing Director på Sport Evolution PL tar grymt bra hand om oss, precis som förra året när jag var här och körde Ironman 70.3 Gdynia. Även då var jag nerbjuden för att såklart tävla men även skriva om loppet och förmedla min bild av eventsen här nere. Därför känns det extra roligt att bli nerbjuden ytterligare ett år och denna gången för ett renodlat cykellopp som för första gången går av stapeln i Polen. Som jag skrev på Instagram så är det så sjukt hedrande och roligt att få chansen att göra sånt här. Att få resa, upptäcka nya platser, få chansen att tävla och träffa nya människor tack vare mitt jobb som jag har lagt ner på min Instagram gör mig aldleles nipprig av lycka. Det är så häftigt att jag får göra sånt här. För kan jag, så kan definitivt du, glöm aldrig det. ♡

GFNY Campagnolo Gdynia är en del av mängd olika Grand Fondo långdistanslopp som finns runt om i världen.  Alla loppen har masstart och man tävlar mot “sig själv” dvs klockan då man även har chans att kvala in till GFNY World Championship NYC. Banan är 134 km (vilket vi kör) lång men det finns även ett light lopp som startar samtidigt på 84 km.

Kommer berätta mer om själva tävlingen och vår härliga dag idag i ett senare inlägg. Måste röra på mig nu, måste fixa med cyklarna. Hej!

0

0 svar till “Touchdown Gdynia”

  1. Haha, skulle vara loppet, inte jobbet, i föregående kommentar. Skyller på värmeslag efter en heldag ute i solen 🙂

    • Haha! Well, kändes lite som ett jobb emellanåt när det var jobbigt! Tack så mycket 🙂

  2. Joanna! Vart hittar jag flamingo-tröjan (och kjolen för den delen)?!! Ska på sommarfest med flamingo-tema och du sitter ju på perfekta outfiten!??
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *