,

TOUCHDOWN HEMSEDAL

Betalt samarbete med 8848altitude

Godmorgon från Hemsedal! Jag och Louise kom fram hit igår och har 3 dagar fullspäckade med skidor, rek av överraskningar inför resan och såklart jobb med Friendcation. Vi är på en så kallad workingholiday och kommer i samband med rek även släppa vår lyxiga skidweekend. I februari drar vi hit med ett stort gäng tjejer och 17 platser är redan sålda via vårt nyhetsbrev, så nu återstår bara 6 platser innan resan är fullbokad. Vilka kniper dessa 6 platser?

Vi bor på Fyri Resort, ett nytt tillskott i ESS Group familjen. Det är murrigt, mörkt och väldigt Aspen. Jag älskar viben hotellet ger och alla smakfulla och genomtänkta detaljer. Alltifrån mörka sammetssoffor till stora takbjälkar, mässinghandtag och lampor som ger ett dovt ljus. Men mer om det lite senare i veckan.

Det är -22 grader men vad gör det när man har en bra jacka på sig? Mitt samarbete med fortsätter och på IG postade jag precis en härlig reel. Jag bär Biella Coat 2.0 i storlek M (modellen är oversized) och färgen heter Lt Fallen Rock. Klicka för att komma till jackan som både är vindtät och stöter ifrån sig fukt, perfekt för långa dagar ute i snön. Mössan är också från 8848altitude och finns

Nu är klockan 08:30 och jag ska dricka upp resten av mitt kaffe innan det är dags att dra på sig pjäxorna och ta sig ann dagen i backen. Det spritter i kroppen av förväntan. Som jag har längtat.

Vi hörs snart igen och du? Glöm ej att hålla utkik i Friendcation 19:00 ikväll när vi släpper resan. Hej!


17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *