TOUCHDOWN ITALY!

Om det var svettigt igår när allt bagage skulle med? Svar ja. Framförallt när 4 bröllopsombyten inklusive skor, väskor och smycken skulle rymmas i mitt handbagage. Man vill ju inte vara som den där dåren som checkade in både ring och bröllopsklänning och det sedan (såklart) försvann.

Men allt gick bra och klänningen åkte firstclass hela vägen. Tricket är att redan när du stiger på planet sträcka fram hela klänningen, le nervöst och helt enkelt säga “detta är min bröllopsklänning, går det på något sätt att få den inhängd?” 9 av 10 går det väldigt bra. Första flighten ner till Amsterdam fick klänningen hänga framme i cockpit. Kaptenen lovade mig att vakta den med sitt liv och jag kunde nöjd fortsätta bakåt till min plats. Under flight nr 2 så gjorde jag samma sak och fick samma fina bemötande (tack KLM!) tillbaka. Men nu fick den åka med flygvärdinnornas kläder framme i deras garderob. Detta medförde en liten treat i form av bubbel och snacks samt fina lyckohälsningar. Då. Precis i den sekunden kändes det på riktigt. Här satt vi, hand I hand, på väg ner till Italien och vårt bröllop.

Ett annat hack som jag kan tips om är Samsungs Smart Tags. Jag la min I min resväska och kopplade den till min telefon. Vips så kunde jag enkelt spåra min resväska och se vart den befann sig en realtid. Oerhört cool grej!

Så, nu är vi här på terreno och det känns fantastiskt. Vi har ätit en sen frukost, gått igenom bordsplaceringar samt ändrat om med bord. Om en stund ska vi dra på oss träningskläderna och promenera ner till Greve för lite lunch och shopping. Det är en del kvar som behöver ordnas. Därefter blir det en nap, häng vid poolen och drink med Sofia. Imorgon börjar gästerna anlända och jag tror aldrig jag har varit så förväntansfull för något innan.

Vår bröllopshelg har börjat. ♡

127

5 svar till “TOUCHDOWN ITALY!”

  1. Våra väskor försvann på vår resa till Italien när vi skulle gifta oss och vi höll på att missa vår sista flight ? hade dock brudklänning och ringar i handbagage och väskorna dök upp i god tid med mannens kostym ?
    Ha en underbar helg och honeymoon ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *