,

TOUCHDOWN LA PARED

Klockan är fyra och jag sitter i skrivande eftermiddagssolen med en iskaffe bredvid mig. Om en liten stund ska jag gå och köra pass nummer två i gymmet. Det blir ett överkroppspass då jag sprang 8 x 3 minuters intervaller innan lunch. Därefter väntar en tidig middag och kväll. Dagarna är långa men oerhört roliga. Vi drog igång veckan med en suprisefest på La Pareds enda lilla café utanför hotellet. Dj, gatufest och aperol – vilken start va?!

Jag leder träning 2 timmar, vi fotar content och ser till att schemat rullar på för tjejerna. Just nu är grupp 2 ute och surfar medan grupp 1 tar igen sig för kvällen. Imorgon drar vi igång dagen med Friendcation Sessions och därefter är det 3 timmars surf igen efter lunch. Veckan kommer bjuda på hike, löpning, bootcamp, utflykt och massa häng för tjejerna. Vi avslutar givetvis som vi startade, med gatufest och solnedgångshäng.

Det är fantastiskt roligt att hela 40 tjejer är med oss. Detta är vårt andra år här nere och vi kommer köra 2 grupper back 2 back, vilket innebär att jag är kvar ytterligare en vecka för att ta hand om nästa grupp. Louise och Stephanie (vår intern) åker hem med grupp 1 och då tar Ida över som min sidekick då jag ska “skola” in henne inför nästa år. Det är fortfarande overkligt att Friendcation har vuxit till ett team på 5.

Nej nu måste jag röra på mig, gymmet kallar innan det är dags för samling igen, hej!

26

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *