, ,

TOUCHDOWN THAILAND

Det var en högst desorienterad Joanna som vaknade 03:30 inatt och vevade som besatt med båda händerna. Tydligen hade jag vrålat rakt ut och frågat (ohja, jag väckte L) vad klockan var och sedan somnat 0.001 millisekunder efter. Vaknade sedan igen vid 06:30, något mer klar i huvudet och tassade ut i köket för att sätta igång kaffet åt oss. L har haft ångest i 2 dagar för att han glömde köpa kaffe åt mina föräldrar samt åt oss. Svenskt kaffe är, som vi alla kaffelovers vet, rejäl hårdvaluta utomlands. Men det glömdes helt bort, men sillen, den fick med oss. Nåja, Nescafet som jag inhandlade på den lilla affären igår när vi kom funkar helt OK. Speciellt när det dricks på ute på vår terrass i vårt egna hus. Vem kan klaga? 

Vi kom fram till Huay Yang igår eftermiddag och jag var som ni kan förstå helt färdig då jag inte hade sovit en blund på planet som tog ca 10.5h. Vår flight som skulle avgått 13:30 flyttades fram till 16:00 vilket resulterade i att det var ett smärre tumult i BKK när 3 flighter från Stockholm landade och alla skulle orientera sin skjuts. Väl framme i BKK tog vi oss vidare med bil, ca 4 timmar, ner till Huay Yang där mina föräldrar stod redo vid vårt hus som vi har hyrt. Huset ligger ca 1 km från mina föräldrars boende vilket är perfekt, speciellt nu när vi har införskaffat varsin cykel. 

Väl framme skulle det handlas, fixas och när vi väl satte oss ner för att äta kunde jag knappt hålla ögonen öppna. Somnade snarkandes runt 09:00. Älskar att sova. En aktivitet jag är väldigt duktig på.

Men nu är vi äntligen här och jag har ägnat dagen åt att orientera mig i området, sprungit en runda på ca 10 km i naturreservatet, handlat cyklar, varit på massage, suttit och jobbat ett par timmar och nu sitter vi hos mina föräldrar som har lagat middag åt oss.

Imorgon leder jag pass, ska berätta mer om detta, hänga på stranden och springa kvällspass. Blir en bra första dag på semestern. Efter nyår går jag över på att jobba remote, för detta är mitt kontor de följande (med undantag för några små ö-utfkykter) 28 dagarna. Så förbannat härligt. Hej!

61

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *