TOPP 3 ROBINSON 2021

Att vakna upp, bara vi tre, på finaldagen och veta att snart, snart får jag åka hem, var en sådan surrealistisk känsla. Att dessutom få vakna upp tillsammans med Dennia som jag har hållt ihop med sedan första dagen vi kom in tillsammans var en sådan otroligt mäktig känsla. Vi lovade varandra att hålla ihop och vår lojalitet tog oss hela vägen, oavsett att vi tillslut var varandras hot. Jag är dessutom så glad över att det var just Anki som stod vid vår sida. Vi hade en skakig start men kom varandra nära under de sista dagarna och jag är glad över vårt samtal en av dagarna den sista veckan på ön. Vi la korten på bordet. Berättade att vi hade ändrat uppfattning om varandra när vi väl hade gett oss tiden att faktiskt lära känna varandra. Konstaterade att det är lätt att dras med i vad andra säger om en person istället för att bilda en egen uppfattning och jag sa där och då, att det fanns en stor chans att hon faktiskt kunde ta hem det. För hon är ju en kvinna av rang.

Så. Att få stå där i final, med dessa 2 grymma personer, var och ÄR en vinst för mig.

Att dessutom gå rakryggad ut ur sista örådet med enbart två röster på mig och veta att jag har spelat spelet, precis som alla andra deltagare, men att jag spelade det jävligt bra. Att jag hjälpte till i lägret. Ordnade mat. Levererade i tävlingar och att jag framförallt – inte såg det som min uppgift att liva upp en obekväm stämning eller hålla tyst/hålla inne på mina känslor för att inte riskera att åka ut.

Tack till alla er som har hejjat på mig. Jag vann ej Robinson men jag vann, oavsett vad någon säger, så oerhört mycket mer. ♥︎ 

STORT GRATTIS TILL DENNIS! Jag sa ju att du skulle vinna, du är GRYM!

p.s Äntligen fick jag revansch i pussel!

23

12 svar till “TOPP 3 ROBINSON 2021”

 1. Du är fantastisk! Stort grattis till finalplats! Jag höll inte alltid med dig genom tävlingen men tycker att du gjort en fantastisk prestation. Uppskattade verkligen din ärlighet och att du satte ner foten när det behövdes. Ni var värdiga vinnare alla tre men höll lite extra på Dennis så blev så glad att han tog hem det.

 2. Jag har inte sett Robinson sedan 10-15 år men fastnade för någon månad sedan. Blev tagen och intresserad. Ni tre som var i final var värdiga pga hyfsat rent spel och duktiga i tävlingar. Spänningen varade in på slutet och av olika anledningar så hejade jag på Dej &/eller Dennis. Det hade känts konstigt om det vore Anki som vann. Grattis till en bra insats genom hela programmet. Jag gillar Dig som person och fortsätt var den Du är. Lycka till med livet !! JBC

 3. Väldigt tråkigt att du inte vann men roligt för Dennis?
  Tycker även han verkar vara en go vettig människa.
  Tack för att vi fick följa dig i Robinson.
  Du är grym
  Du kan vara stolt över din tid där i Haparana?
  Det har varit roligt att lära känna dig via rutan?
  Ha en fin sommar?
  Kram Jessica

 4. Du var helt fantastisk! Min favorit från start och älskade att du var så ärlig och kändes så äkta.
  Så roligt att få se din och Dennis vänskap och att ni båda stod i finalen. Stort grattis!

 5. I TV verkade det som att de grillade dig om dina humörsvängningar vid den där utfrågningen och jag tyckte det verkade så vinklat och svinigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *