,

Tribu Woki

Om ni ska till Barcelona så rekommenderar jag verkligen att gå till Woki Organic Market som ligger precis vid Place Catalonia, Det är en lite deli/matmarknad som serverar fräsch ekologisk mat och har ett brett utbud av både veggo och vegan rätter. Man kan både köpa med hem eller sitta där och äta, vilket jag främst rekommenderar då det är riktigt mysigt. Jag blev även riktigt överraskad över menyn och vilken variation som fanns.

Vi åt lunch där innan vi besökte Replay-butiken igår och jag kan väl säga att stämningen var på det grövsta väldigt bra. 28 shoppingkåta damer (och Janne) som dessutom körde en lite längre lunchsittning där huvudrätten mer eller mindre bestod av cavasangria. Men vi åt också, det gjorde vi. Och vi åt gott. Till förrätt kom det in olika smårätter som hummus, bröd, spanska omeletter (tortilla), paprika-röror, grillade grönsaker och olika små sallader. Varmrätten bestod av wok då vi var så många. Jag drog högsta vinsten med min som var riktigt god. Det hela var upplagt som så att man valde en sorts nudlar och därefter 3 olika toppings samt en sås. Min kombination blev risnudlar med tofu, jordnötter och broccoli toppat med coconutsås och curry. 10 poäng!

Nästa gång jag är i Barcelona ska jag gå dit och äta frukost samt köra en brunch. Spanade in en vegansk pestopizza som såg riktigt god ut. Sedan hade de vegetariska burgare som mer eller mindre såg ut som en färgexplosion.

Nu ska jag fortsätta att jobba lite, har ca 2 timmars busstur framför mig till flygplatsen sen har jag någon timme där, så har gott om tid att fixa och dona lite. Så oerhört skönt, dessutom är det fredag och jag har en riktigt bra helg framför mig. Livet va, det är nu det sker. Nu nu nu. Ta vara på det. Puss.

5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *