UNDER BAR HIMMEL MED JONAS PARANDIAN

Nog för att jag är van vid ljusa sommarnätter efter 7 veckor uppe i Haparandas skärgård när jag spelade in Robinson men inatt var något utöver det vanliga. Vid 04.15 vaknade vi båda av att det var så ljust att jag för en sekund trodde att vi hade försovit oss och vaknat mitt på dagen. En otroligt häftig känsla, framförallt när vi kvällen innan hade en helg magisk solnedgång som varade i flera timmar. Det var inte mer att göra än göra upp en eld, koka kaffe, preppa en väldigt tidig frukost. Men det var helt klart värt den förlamande trötthet jag har känt hela dagen.

Så, vad var det jag hittade på egentligen? Jag kan inte säga mer än att jag och Jonas åkte ner till ett naturresarvat utanför Flen igår eftermiddag för att spela in Under Bar Himmel som släpps om ca 2-3 veckor på hans Youtube-kanal. Vi paddlade över till en liten ö, slog upp ett litet camp och vad som hände sedan, ja det får ni se. Jag kommer inte heller dela så mycket bilder från vårt dygn mer än det jag har visat på IG då jag hade telefonen i ryggsäcken mestadels av tiden.

Jag längtar tills avsnittet släpps, det blev riktigt riktigt bra. Vill verkligen skriva mer om vårt äventyr, men nej, ni får se avsnittet. Det är värt väntan.

16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *