,

Unlimit Yourself Experience // Reebok.

 

Ni som följer mig på instastories såg kanske att jag var iväg på ett event med Reebok förra veckan. Då jag är Reebok Ambassadör hade jag även möjligheten att bjuda med några vänner. Sagt och gjort, Mathilda och Johanna ville gärna haka på vilket jag var väldigt glad över då det var längesen jag hade hängt med dem båda. Informationen vi hade fått innan var att man skulle vara på plats vid Gullmarsplan 17:00 för att därifrån åka vidare till hemlig ort i buss. Efter en kort samling där alla fick kläder och skorna som stod i huvudfokus då detta event var i samband med deras lansering på Intersport.

Förväntningarna var höga när vi samlades när vi började köra ut från stan var gissningarna om vart vi skulle i full gång. 45 minuter senare svängde vi in i ett gammalt fabriksområde och spänningen var olidlig. Sjukt häftig miljö att visas i, speciellt när vi sedan fick gå in i den stora lagerlokalen som var upplyst med strålkastare samt en liten scen där Hugo Rosas och Camilla Salomonsson stod och välkomnade oss alla.

Jag teamade ihop mig med Felicia som också var på plats och sedan drog vi igång träningspasset som leddes av just Hugo och Camilla.

Första träningspasset var en teamwod på 10 varv/25 sec jobb som bestod av:
Squats med partner.
Skottkärran.
Löpning med partner på ryggen.

Därefter körde vi en individuell EMOM tävling som var brutal. Man skulle varje minut göra 10 stycken jumping lunges och därefter direkt en sprawl (läs mer om vad en sprawl är här). Sedan la man till en sprawl för varje minut och vissa minuter gjorde Hugo en fuling vilket resulterade i att det las på 2 extra. Den som var kvar till slutet och klarade flest minuter (varv) vann. Hör och häpna när jag var sist tjej kvar med grabbarna. Klarade upp till 20 stycken sprawls innan jag kastade in handduken då mitt knä började ömma lite av alla hoppande utfallsteg. Än finns det lite crossfitkrut kvar i denna donnan.

Var hemma runt nio och stupade i säng efter en lång men jäkligt rolig dag. Stort tack till Reebok Nordics och Intersport för ett riktigt kul event. Det var verkligen helt rätt location för detta event.

6

5 svar till “Unlimit Yourself Experience // Reebok.”

  1. Har du tagit bort inlägg? För det här inlägget var inte överst igår. Men nu är det överst. Eller är jag förvirrad och pre-senildement?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *