,

Update från IM Jönköping 70.3

Kikar in och säger hej, bloggen är inte prioritet under tävlingshelg men har lite dötid nu under matchen så medan hela uteserveringarna drar sig i håret för att vi sakta men säkert håller på atr förlora så passar jag på att författa ett litet inlägg om läget nere i den kokande triathlonstaden Jönköping. För jädrar, om man tyckte att den var full av liv förra året så är det inget mot detta året. Vilken fantastisk stämning det är. Och det är så oerhört häftigt att träffa er alla. Jag tycker det är så roligt att ni kommer fram och hälsar.

Så vad händer annars? Förutom att jag tar en öl med ett gäng väldigt dedikerade fotbollsfans nere på en restaurang vid bryggan så har jag precis checkat in cykeln som har varit på meck. Hade lite strul med växelörat och hoppas det inte strular under morgondagen. Har även släppt ut luft ur däcken (gör jag alltid) för att imorgon bitti pumpa upp igen. Fick höra av meckkillarna att det har varit lite kaotiskt nere vid transition (där cyklarna är) då det redan hade smällt lite däck pga värmen. Jag vill inte vara dryg, men det känns lite bra att få rätt. Folk brukar skratta åt mig när jag släpper ut luften under natten och vet ni, alla gör som man själv vill, men jag vägrar stå där på morgonen med sprängda däck.

Förövrigt gick simmet bra idag vilket jag och Anna firade med att köra ett varv utan våtdräkter. Det är 21 grader i vattnet och vore det inte för flytkraften hade jag lätt kört utan.

Ska snart försöka få i mig lite mat, åt en pizza till lunch vid ett men är så jäkla osugen på mat. Dock vet jag att jag behöver äta något innan jag går och lägger mig. Kommer inte bli mycket frukost imorgon bitti.

Ni som kör imorgon, vi ses på banan. Kör hårt! Race with a smile! ♡

0

0 svar till “Update från IM Jönköping 70.3”

  1. Åt snitzel vid ca ett… Och snart två flaskor sportdryck… Plus godis nu till fotbollen. Känner mig hur svullen som helst!! Men som du säger, något bör man få i sig ikväll…. ?

  2. Hallå! Så många snygga baddräkter på bilderna! Tips på vart jag kan hitta? Något spec märke?

    x

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *