,

Vad är det första du gör i veckan?

Morgonträning är fortfarande något jag håller i, fast att jag inte behöver gå upp klockan 06:00 längre. Men det är, och kommer alltid vara, något förlösande. En sorts kraft som sprider sig inom mig. En energi som är svår att få genom att sova 1-2 timmar extra. Och jag är glad att jag har vänner som känner samma och man kan lita på att de faktiskt dyker upp. Som Felicia imorse. Hon landade 23:30 från sin weekend i Frankrike och trots det infall hon sig ändå på gymmet 06:30 med mig. Och då hade hon åkt från Sickla dessutom. Jag hade absolut inte blivit sur om hon hade valt att ställa in. Men hon kör på, och som hon säger, hon mår bättre och kan gå direkt hem efter jobbet och sova då hon definitivt inte hade ork att träna efter jobbet en sådan dag.

Det är sådana små saker som hela tiden påminner mig vilka otroliga människor jag omger mig med.

Och helt ärligt talat – veckan BLIR bättre om man börjar den med träning.

Så vad körde vi?

Då morgonen ändå var lite tight för oss båda så körde vi ett snabbt och effektivt pass på under timmen.

Uppvärmning: 10 min band

Cirkel 1: 12 min Amrap

10 x enbensböj antingen i TRX eller kabelmaskin.
10 (per sida) x sidolyft axel i kabel.
10 x djupa explosiva hopp stepp-bräda.
10 x rodd med stång.

Cirkel 2: 12 min Amrap

10 x raka marklyft med KB och efter halva tiden byte till 10 x sumosquats.
10 x tunga marklyft.
10 x planka med höftdipp.
20 x alternativa repslag (långt tungt rep).

Okej, nu har jag lite bråttom här. Drar iväg till Gävle på pressresa om x antal timmar och ska hinna med lite annat först. Och vet ni, ikväll släpps en askul grej. Håll utkik.

Kram på er,

26

2 svar till “Vad är det första du gör i veckan?”

  1. Jag är inte stark på morgonträningen. Ska försöka bli bättre på det dock.
    Som det är nu springer jag en dag i veckan, en omväg till jobbet. Och ja, det är en bra start på dagen.

    • Vet du, det är olika för alla. Morgonträning passar inte alla. Så känn ingen stress över det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *