Vaknar upp i NYC

Blundande och låtsades som att jag var i NYC imorse. Jag kisade lätt med ögonen mot den (enda) stora byggnaden utanför fönstret och låtsades att det var en av många skyskrapor i staden som aldrig sover.

Utanför de stora glasspartierna piskade regnet och det var fortfarande mörkt när jag steg in på ARC, Blique By Nobis för morgonyoga med CLEAN. En bättre start på en grå fredag fanns nog inte tänkte jag för mig själv när jag hängde av mig min blöta kappa och satte mig tillrätta på mattan med en filt om mig.

Vi var ett litet men mysigt gäng som började morgonen med yin-yoga innan vi fortsatte med en ordentlig frukost med utsikt över norra delen av stan. Smoothies varvades med olika doftprover och presentation av CLEANS nya doft “Simply Clean” (finns här) med där bergamott, lavendel, mimosa, vit mysk finns bland doftnoterna.

Jag har använt “Skin” och “Fresh Cotton” i flera år och gillar verkligen de enkla och rena dofterna. De funkar väldigt bra dagar med träning eller där jag vill vara lite “anonym”. Jag bryter av dessa lättare dofterna mot kvällen eller på helgerna med tyngre parfymer som är maskulina, träiga och väldigt skarpa. En favorit är Heliaca Från Le Couvent (finns här). Jag har nog aldrig fått så många komplimanger för en doft som jag har fått när jag har på mig den.

Tack för en fin morgon, det var mysigt att drömma sig bort för en stund.

Foto: Amanda Moritz

32

3 svar till “Vaknar upp i NYC”

  1. Det är kul med dofter och intressant hur nåt som luktar gott på nån annan inte luktar alls på en annan. Eller hur vissa dofter håller bra medan andra tycks dunsta….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *