,

Våra bästa och värsta

Avsnitt tre är ute av Afterworkoutpodden och jag är så oerhört glad över den responsen vi får. Det är oerhört roligt att läsa feedbacken vi får skickat till oss och att det är så många som lyssna på den.

Idag släpptes som sagt avsnitt tre (lyssna här!) vilket minst sagt är ett rivigt avsnitt. Vi avhandlar våra bästa träningsminnen och glider sedan in på det värsta vi vet inom träningsbranschen. Det går undan och jag minns hur stolt jag var över oss när jag lyssnade igenom avsnittet i bilen på vägen ner från Åre.

Imorgon spelar vi in avsnitt 4 då vi ska prata mindset och…jag avslöjar en stor nyhet.

Vi hörs!

33

2 svar till “Våra bästa och värsta”

  1. Inspiration och pepp på hög nivå i varje avsnitt! Pirret och suget efter träning rusar i mig när jag lyssnar på er två. Grymt! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *