Vardagsprodukter till att styla en enkel frisyr med mycket volym i luggen.

Låt oss snacka lite hår. Jag klippte ju pixiefrisyr för snart 2 veckor sedan och har inte ångrat mig ännu. Visst har det tagit tid att vänja sig och jag är inte helt van vid att se mig i så kort hår. Men det får ta lite tid, huvudsaken att jag känner mig fin vilket jag gör. Även om jag kan få panik ibland när jag inte får till stylingen. Är ju fortfarande en rookie, men det är jäkligt roligt att lära sig. Men nog om det, vi har viktiga saker att prata om. Ni har efterfrågat lite mer hår-inlägg och jag tänkte inleda med att dela denna videon jag la upp på Instagram förra veckan samt vilka produkter som behövs till och var man hittar dem.

Ja, det är adlinks och ja, jag får några ören per klick. Jag ser det som en självklarhet då jag lägger ner en del jobb på att leverera content och hjälpa er som vill ha råd och tips. Det är såklart valfritt att klicka in sig på dem, men här är vi ärliga och jag tänker inte sticka under stolen med att jag gärna tjänar en slant på det jobb jag lägger. Så, då har vi det avklarat och kan fortsätta till det roliga.

Direkt efter jag har duschat klickar jag alltid i några droppar olja från Moroccanoil och därefter om jag ska föna håret så har jag i något form av extra värmeskydd. Jag har lite olika från dag till dag, men använder bland annat ett från Kevin Murphy. Därefter lockar jag håret och har i rikligt med saltvatten spray, viktigt att notera att jag använder saltvattenspray dagligen då jag tycker det blir sjukt bra volym samt stadga i håret. Jag använder flera olika bland annat detta från Björn Axén och detta från Maria Nila. Jag testar mig fram och har ingen direkt favorit, men jag gillar Maria Nilas produkter då jag även använder deras hårspray som jag tycker gör sitt jobb. Vidare vill jag slå ett slag för detta volume powder från Keune  – det är SJUKT bra. Ni undrar hur min lugg blir sådär stor och fluffig? Där har ni svaret. Ös på bara och använd sedan fingertopparna att fixera och “gnugga” ut det i hårbotten så det verkligen fluffar till sig.

View this post on Instagram

A post shared by Joanna Swica (@joannaswica)

Det var det hela och då har vi inte ens gått igenom vad jag använder för schampon (jajamän, plural då jag efter simning i klor har en viss typ av schampo), inpackningar och styling för exempelvis lockar och backslick. Men det mina kära vänner, det får bli till en annan gång. Hej!

 

 

0

0 svar till “Vardagsprodukter till att styla en enkel frisyr med mycket volym i luggen.”

  1. Hei Joanna, jeg liker bloggen din veldig godt. Det er en herlig mix av trening og beauty :-* Men du, dette volume powder, blir det “dust” på skuldrene dine, om du t.ex. tar deg i håret og har på mörke kläder?

    • Hej Vibeke! Tack så mycket! Vad roligt att höra! Nej just detta blir det inget “dust”. Det liksom smälter in i håret. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *