, ,

Vårfräsch med silver.

Detta inlägg är ett samarbete med Efva Attling.

Från att ha varit en riktig silvertjej och tycka att guld enbart var för Marbellatanter gick jag helt över att enbart bära guld (kanske i samband med att jag själv blev en Spanien fantast) och lämnade silvret bakom mig. Däremot tycker jag det är så snyggt på andra och tänker många gånger att jag skulle vilja börja mixa guld och silver mer. Därav anledningen till att jag glatt tackade ja när jag blev kontaktad för att göra ett samarbete med Jag tycker hon är en cool kvinna som gör fina smycken, framförallt den kollektionen jag fick presenterat för mig som fångade mitt intresse när jag skulle välja ut några favoriter som kändes som mig inför detta samarbetet.

Jag fastnade direkt för det stela armbandet med stor onyxsten. Det kändes väldigt stramt och stilrent vilket känns lite utmanande då det blir ett spännande inslag i mina outfits. Jag valde även 2 ringar samt ett par coola örhängen som jag kommer visa lite längre fram, ni får dock se den ena ringen redan nu då jag tyckte den var så fin i solen. Den kallas inte för dreamring för ingenting. Känns väldigt Gatsby och ger en feeling av power. Ska testa att ha den tillsammans  guldringar i helgen. Tror det kommer bli väldigt coolt även om den funkar bra ensam på handen också. Den märks om man säger så vilket jag gillar. Jag är ju en sucker för rassel, som den Marbellatant jag är.

Armbandet hittar nioch ringen finns . Uppger ni  JOANNA20EAS så får ni 20% på silversmycken, bra va? Koden gäller både online och i konceptbutikerna” till 20/5.

Kram på er, hej!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *