,

Världen är min lekplats och jag har valt se att möjligheterna istället för begränsningarna

I betalt samarbete med Microsoft Sverige #SurfaceYourFlow

Mitt samarbete med Microsoft fortsätter och vill berätta för er hur världen är min lekplats och jag väljer att se att möjligheterna istället för begränsningarna. Att inte kunna bjuda hem till stora middagar, träna som vanligt, ta en spontanfika hos en bekant eller trilla in på en efterfest hos någon man kanske inte känner så väl, men äh det är ju en polares polare. Allt det har ryckts bort från oss och livet har begränsats. Vi sitter hemma framför vår skärm och vissa dagar känns det som att det enda vi gör är att vakna och gå från ett rum till ett annat.

Men det är inte det jag vill prata om. Det är inte det jag vill lyfta. För ska sanningen fram är jag så tycker jag inte längre det är så hemskt. Kanske för att jag redan innan jobbade en del hemifrån. Kanske för att jag har varit bra på att ställa. Visst finns det dagar jag kämpar och det känns som att jag ska krypa ur mitt egna skinn. Visst längtar jag tills det blir som vanligt igen, men vad kommer vara vårt normala igen? Jag tror faktiskt inte det kommer bli som förut, vi är och kommer bli ännu mer mobila, mer digitala – vår frihet som många av oss har fått kommer att fortsätta. Och med det följer
ett annat sätt att kommunicera på. Precis som nu, i alla fall för mig. Jag är lika social idag som jag var förut. Skillnaden är att jag har förändrat mitt beteende ytterligare och hittat andra lösningar. Där är Microsoft till en stor hjälp, både inom jobbet som privat. Jag sköter allt hemifrån via min Surface Book 3, från möten med varumärken som jag representerar till att spela in träningspass åt mina pt-kunder. Jag har digitala aw:s med vänner och tar numera alltid telefonsamtal via videolänk så vi kan se varandra och även inkludera varandra i vår vardag. Allt jag gör underlättas av min Surface och min frihet som egen företagare blir bara större och större. Min lägenhet är min världshub och jag har valt se att möjligheterna istället för begränsningarna. För om jag går in med inställningen att allt är möjligt nu – tänk hur det kommer om 2-3 år. Det sociala tar aldrig slut, vi förlänger bara möjligheterna och öppnar upp till fler sätt att connecta på. Vi fortsätter att Surface our flow och nu ännu mer med andra människor.

31

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *