VECKANS PLANER

Klockan är kvart i sju och jag ligger i sängen och planerar det sista med veckan. Det är en av mina favoritstunder på dagen. Morgonkaffe och en halvtimmes slow start. Jag vill inte stressa det första jag gör när jag vaknar. Det är inte så jag vill börja mina dagar.

Så, hur ser veckan ut? Låt oss kika.

Måndag: Kontorsdag med Louise och vår intern Stephanie. Sitter med planeringen inför våra 2 events samt admin kring resorna. Jag kör lunchlöp med Aller Media och tänker att jag är kvar på kontoret till ca 17:00 och jobbar undan coachmailen då Louise brukar lämna vid 15 gör att hämta Raffi och då kör jag mitt egna race. Därefter ska jag till Skandinavian Photo och köpa ny studiolampa. Avslutar dagen med att gå på Sofias bokrelease.

Tisdag: Tränat 08-09.30 och äter sedan frukost nere på fiket då vårt städ är hos oss till ca 10.30. Därefter har jag hemmakontor med möten, pt-avsmningar och inspelningar. På kvällen kommer Sofia och Linn på middag.

Onsdag: Träning på morgonen och möten på kontoret efter lunch. Från 16.00 är det fix på förlaget då jag ska ha föreläsning och lite mingel.

Torsdag: Kontorsdag. Ska även ha konsultation med en organiseringscoach för hemmet. Det ser jag verkligen framemot. Lämnar kontoret vid 15.00 för ett möte med Edblad på deras kontor sen ska jag till Ignite för event med H&M. Avslutar med middag med Amanda.

Fredag: Hemmakontor. Träning på morgonen och därefter inspelning, avstämning med pt-kunder och admin. Avslutar veckan med dinner & drinks.

Extra: Denna veckan ska jag även skriva klart tjänsten jag ska lägga ut i Swica AB.

Kul veckan på ingång, maffig men jävligt kul. Nu kör vi!

36

Ett svar till “VECKANS PLANER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *