,

VECKANS TIPS

Bronze GlowBronze BoosterHoney GlowRadiance RebootCleansing Mousse

Veckans tips består av några av mina favoriter just nu från Hickap. Deras selftan-droppar och bronzeglow har gått varma denna veckan. Dessa produkter tillsammans ger en lätt bränna med jämt resultat och jaf brukar blanda ihop dem på morgonen innan jag lägger på en dagkräm. Honeyglow primern är enkel, tunn och funkar bra innan foundation eller om du mixar ihop den med din dagkräm.

Cleansingmoussen är en storfavorit och jag är inne på min andra flaska, jag beställde en direkt bara några dagar efter jag hade fått hem min första flaska i ett bud. Den rengör ordentligt och är lätt att jobba in i huden. Peelingen är perfekt för att skrubba bort det sista från self-tan dropparna och förbereda huden för nya.

4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *