, ,

VECKANS TIPS

I samarbete med Björn Borg

LEO SHORTSLEO TOP

Veckans tips är ett samarbete med Björn Borg som jag även körde en haul med på Instagram. Jag har samarbetat med Björn Borg under våren och det är ett riktigt uppskattat samarbete från deras, mitt och ert håll. Deras kläder är en storfavorit i min garderob och jag använder dem på gymmet likväl som på en lugn dag på kontoret där jag matchar mina seamless-shorts med en enkel vit tshirt och oversized kavaj.

Mellan 30 maj – 6 juni får du 20 % på hela sortimentet online och i butik om du uppger SWICA20. Detta ger dig även fri frakt.

T-SHIRTSHORTSSWEATSHIRT

SEAMLESS SHORTSBLACK SPORTTOP

För er som har skrivit och frågat om shortsen sitter och inte “korvar” sig så är svaret JA. De sitter klistrat. Oerhört bra köp. GO!

Hej!

2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *