,

VECKANS TIPS

Brow LiftLash Lift

Jag går som många av er vet och fixar mina bryn. Detta gör jag var tredje månad på Rapide och tycker det är en av mina bästa sminkhacks någonsin. Nu inför sommaren gjorde jag även lashlift inklusive färgning då jag vill ha så lite mascara så möjligt på mig under sommaren. Min sminkrutin under sommaren är väldigt basic med stort fokus på fukt och en “dewy” känsla. Vill ni att jag listar hela min sminkrutin i ett eget inlägg? Kommentera isåfall.

Färgen brukar lägga sig efter 1-2 dagar och då ser brynen “mer naturliga” ut och inte så kammade om man kan uttrycka det så. Just det, om ni undrar varför min överläpp är lite röd och svullen så är det för att jag tråda min lilla mustasch. Perfekt!

15

2 svar till “VECKANS TIPS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *