,

VECKANS TIPS

Ni efterfrågade vad jag har med mig i necessären härnere och jag plockade ut några av mina mest använda favoriter just nu. Dessa har jag mer eller mindre alltid med mig när jag reser och är en del av min “vardagsmake”.

Jag smörjer alltid in ansiktet med minst spf50 med antingen Neostrata deefend 50 eller Mesoestetic spf 50. Brynen formar jag med Anastasia brow freeze eller Rapide brow gel samt fyller i med Rapide brow pen Medium. Jag har sällan foundation utan antingen kör jag tan-mist, som denna från Bronza eller lite Sensai bronzepuder. På kinderna har jag Idun rouge och ett par gånger om dagen sprayar jag ansiktet med Idun Setting spray Alltid olja på natten, alltid. Denna är grym, Nuxe night oil.

Glöm ej spf till kroppen! Denna från Biotherm är riktigt bra.

11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *