Veckans träningslista

VECKANS PASS:
Måndag: Max marklyft + baksida.
Tisdag: Bencirkel + rygg.
Ons: 1 km uppjogg + 4 x 4 zon 5 intervaller + 2 km löp.
Tors: Kampfys på morgonen & hiit-pass vid lunch.
Fre: Långpass 15 km med 3×5 min tröskel.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Har tränat med Viktoria nästintill hela veckan vilket såklart har varit guld som alltid. Men mitt pass med Lardinger i torsdags gick inte av för hackor.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Måndagens marklyft på 115 kg! Jag är fan på gång, starkare än någonsin!

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
The Hills – The Weeknd.

VECKANS MOTGÅNG:
Den här flytten tar mer energi än den borde. Men snart så är jag på plats och kan styra upp kosten igen, vilket är en bidragande faktor till den bristande energin.

VECKANS REFLEKTION:
Skrev om en incident på kampsportsstället jag var och körde morgonpass med Viktoria och Jenna igår på Instagram och fick mängder av dm:s av tjejer som har varit i liknande situationer. Från tjejer som är trötta över att placeras i fack. Från tjejer som har tröttnat på att få kommenterar som dessa sagda till sig. Och det är fan bra. Ta inte den skiten. Våga sätta ner foten och säg ifrån. Det gjorde vi. På plats. Och det är inget som helst fel med det. Det är varken obekvämt eller pinsamt. Det skapar heller ingen dålig stämning. Om inte annat så gör man dessa personer en tjänst så att de inte upprepar samma röviga beteende i framtiden.

VECKANS HELL YEAH:
The power of att ha vänner i ryggen.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lör: Vila.
Sön: Cirkelfys.

VECKANS EXTRA:
Dagens löpning här på västkusten var ren och skär magi för själen. Att springa i regn längs slingriga vägar och passera vatten, kohagar och klippavsatser är få förunnat. Vilken morgon jag hade!

26

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *