Veckans träningslista

VECKANS PASS:
Måndag: VILA.
Tisdag: VILA.
Ons: ( 2 x ) 5 x 3 min 4.20 tempo med 5 min setvila mellan. Upp&nedjogg 20min min.
Tors: Överkroppstyrka + långpromenad.
Fre: Håller 2 klasser så blir en aktiv vila.
Lör: ( 2 x ) 5 x 3 min 4.20 tempo med 5 min setvila mellan. Upp&nedjogg 20min min. Sön: 90 min lugnt långpass.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Jag själv. Det har varit väldigt skönt att “hänga” med mig själv på träningarna.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Förvånad över hur bra 3 minuterns intervallerna gick i onsdags. Visserligen så var benen fräscha efter 2 dagars helvila men trodde inte riktigt huvudet skulle hänga med så bra som det gjorde. Överraskande kul!

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Aviici- Levels.

VECKANS MOTGÅNG:
Ha! Skulle väl vara mitt humör i torsdags.

VECKANS HELL YEAH:
Åre är slutsålt och jag ser framemot att leda löpning i Åre i augusti ♡

VECKANS REFLEKTION:
Glad över reaktionerna på mitt inlägg förra veckan gällande 16 weeks of hell. Hade det varit något år sedan hade man inte reagerat så starkt men man märker att folk har ledsnat. Har fått nog. Är så JÄVLA FEED UP med hetsbatningsprogram, pajaser och felfokuserade forum.

VECKANS EXTRA:
Kanske signar ny sponsor kopplad till träning i veckan. Håll tummarna.

38

2 svar till “Veckans träningslista”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *