Veckans träningslista v 1

VECKANS PASS:
Måndag: Vila.
Tisdag: Sprang 8 km 4 x 2km intervaller + bålstyrka.
Onsdag: Benpass (finns här) på morgonen och 130 minuter cykel på kvällen zon2.
Torsdag: 60 minuters löpning Zon3.
Fredag: Snabbt morgonsimpass. Insim: 100m därefter: 200m-300m-400m-300m-200m tröskelfart.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
CALLE! Utan tvekan veckans bästa träningsbuddy.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Jag måste säga benpasset, fick så bra kontakt och det är ett gott betyg när man tre dagar efter fortfarande känner av smärtan.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Love Lost Rollo & SisterBliss Remix – The Temper Trap.

VECKANS MOTGÅNG:
Simningen. Alla jävla gånger.

VECKANS HELL YEAH:
Sista 5 minuterna på trainern. DÅ var jag jävligt nöjd att ha suttit och malt i över två timmar. Jag kände mig stark, oövervinnlig och som en freakin OS-athlet.

VECKANS REFLEKTION:
Skrev om det på Instagram imorse. Jag reflekterad en del kring detta i går kväll när jag uttryckte min opepp över simningen och fick MASSVIS av kärlek tillbaka. Ni fattar ju vad jag menar, eller ja, 98% av er. Men det fick mig att tänka på de gånger jag inte har fått förståelse tillbaka. Äh klistrar in min text även här: “Varför simmar du nu hatar det så mycket?” “Sluta gnälla nu, du väljer det själv?!” Lite vad jag får höra ibland och tänkte nu göra klart en sak. Jag hatar inte att simma. Det är få saker jag verkligen hatar. Däremot hatar jag hygienfaktorn i badhus, den totala avsaknad av inspiration som råder när jag kliver in i det cremebajsfärgade omklädningsrummet som är 10 grader för kallt. Jag stör mig på människor som inte fattar att ska man simma om så gör man det i ett snabbare tempo än den man simmar OM. Jag är rädd om min fina blonda nyans på håret och tycker a l l t i d simglasögonen läcker. Men om jag hatar att simma? Nej. Det är bara inte en favorit hos mig men en nödvändig gren att träna på då jag utövar triathlon och faktiskt är fine att det inte alltid är kul och skönt alltid. Det ÄR INTE alltid skitball när man ska bli bättre på något. Annars hade man väl för fasiken inte varit sämre från första början? Jag är ingen person som alltid är happy clappy glad och älskar allt. Vill man ha det så finns det andra konton som är helgrymma på just det. Känner jag mig opepp så säger jag det. Ogillar jag något så säger jag det. Jag älskar att inspirera andra människor men jag kommer aldrig glättigt lägga upp och dela händelser/träning/etc och låtsas att det är liiiivets bästa grej när jag inte alltid tycker det. Det är typ det störigaste jag vet. Det var det. Slut på rant. Det gick bra idag förresten. Log till och med i några minuter innan jag kände något mot min kind. 1500m senare och jag är redo för kaffe, kontor och fredagsmode. Hej!

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: Långpass löpning med SwiciLou-gänget.
Söndag: Brickpass löp+cykel.

VECKANS EXTRA:
Poddavsnittet som jag spelade in i tisdagskväll med Jessica & Tove – magiskt bra. Längtar tills det släpps.

14

4 svar till “Veckans träningslista v 1”

  1. Tycker det är superhärligt att läsa att allt inte är 100% kul och enkelt hela tiden. Uppfriskande och ärligt. Det är ju det som gör att jag kan relatera och tycker att det är fortsatt intressant och framför allt inspirerande att följa dig!

    • Tack Tanja! Vad kul att du följer och har sen uppfattningen. Precis det jag vill förmedla ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *