Veckans träningslista v 10

VECKANS PASS:
Måndag: VILA
Tisdag:60 minuter cykel zon 3/4 + 5×2 min tröskelintervaller.
Ons: VILA
Tors: Lunchjympa med Reebok som jag fick avbryta efter 20 min.
Fre: VILA

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Stålhästen.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Ja det får bli tisdagens pass där benen kändes lätta och löpningen flöt på trots ansträngningsgraden.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Eric Prydz – Call on me.

VECKANS MOTGÅNG:
Min hals. Började känna mig hängig i onsdags och när jag vaknade i torsdags kände jag direkt: springer jag mitt pass idag så kommer jag bli riktigt dålig. Så tog vila och testade att köra lite lugnt på Reebok-eventet. Fick bryta då jag inte alls kände mig okej. Tog det säkra före det osäkra och beslutade mig att vila även idag. Det SUGER när allt jag vill är att komma igång med sista blocket innan tävling.

VECKANS REFLEKTION:
Jag hade avstämning med coach Simon igår och vi pratade väldigt mycket om visualisering och nervositet inför IM Marbella. Jag har läst på om de olika cykeletapperna vilket var en riktigt dålig idé. Det finns en anledning till att jag aldrig provspringer banor eller kollar upp dem närmre. Det slår slint i skallen på mig och framförallt ínför Marbella som har en svår cykling. Vi pratade väldigt mycket om att vända det till sin fördel och hur jag istället skulle använda den informationen som en förberedelse istället för en blockad. Det är skönt att bolla sådana tankar med någon som kan och framförallt vet vad jag pratar om. Han har ju själv tävlat och har hanterat hjärnspöken även han.

VECKANS HELL YEAH:
80-tals jympan med Susanne Lanefelt igår. WOW vilken kvinna. Om jag ens är hälften så cool och stark när jag är i hennes ålder så kommer livet leka. Sjukt imponerande!

VECKANS HELGTRÄNING:
Lör: Brickpass cykel + löp.
Sön: 130 min långdistans löpning.

VECKANS EXTRA:
Lämnade in mitt hjul på lagning, alltid något. Min trainer saknar mig.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *