Veckans träningslista v 12

VECKANS PASS:
Måndag: Helkroppsstyrka med fokus explosivitet ben.
Tisdag: Simning 1700m.
Ons: 60 min cykel 4×3 zon5 intervaller + 10x60sec zon 5 intervaller. Samma upplägg som förra veckan. Enda skillnaden – denna veckan var det jävligt mycket mer svett och pulsen låg högre än vanligt.
Tors: 50 min löpning distansfart zon3/4 + 15 min armstyrka.
Fre: Löpskolning + 10 min uppjogg därefter kräkiga 4x4min löpning hög zon 5.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Emelie! Vilken jäkla krigare hon är alltså.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Distanspasset i torsdags. Sprang på i ett lite för högt tempo MEN det gick hela vägen och jag var fräsch efteråt. Kändes väldigt lätt. Den känslan är oslagbar.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Lady Gaga – Lets Dance

VECKANS MOTGÅNG:
Jag har nog fasiken ingen motgång denna veckan faktiskt. Det gnager i mig lite att jag inte hinner få in så mycket styrka som jag vill. Men förutom det så har jag ej riktigt bra vecka hittiks.

VECKANS REFLEKTION:
Det är intressant att se hur det mentala bryts ner, byggs upp och överraskar. Hur gränserna dagligen flyttas för vad man tycker är jobbigt. När jag började cykla mina långpass hade jag stora svårigheter att hantera att jag skulle sitta på cykeln i 120 minuter. Nu skrattar jag åt 60 minuter och trampar igenom 120 min utan att riktigt reflektera. Visst är det jobbigt men inte alls på samma sätt som i januari. Det är fantastiskt att följa den utvecklingen hos mig själv.

VECKANS HELL YEAH:
Fick nytändning efter att ha hängt med mina Reebok team-kompisar i torsdags och är så mycket mer motiverad att lyfta mer och tungt. Svårt att inte bli taggad när man har Kristin Holte bland annat bredvid sig. Så jädra imponerande atlet! Har tyckt att det har varit lite jobbigt att lyfta då jag har tappat en del volym och styrka pga triathlonträningen. Men jag vet att det bara sitter i huvudet. Alltså mitt tramseri, inte styrkan för den har tagit lite semester bara.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lör: Vila.
Sön: Brickpass 60min simning + 120 min distanslöpning.

VECKANS EXTRA:
Blev stoppad av en kille på väg ut från badhuset när jag simmade häromdagen med orden: “Min tjej följer dig och tycker du är så häftig som gör din grej!” Blev så glad ♡

 

0

0 svar till “Veckans träningslista v 12”

 1. Veckans extra gjorde även mig så jäkla glad. Mer sånt alltså. Alla borde vara mer så. Det är liksom slöseri med bra tankar att inte uttala dem högt och att låta dem det berör få veta ⭐ Jag är inte tjejen till killen ifråga, men det hade lika gärna kunnat vara jag. ?

  • Hej Jennie! Men visst är det så, jag försöker så ofta jag kan ge folk denna typen av komplimanger eller bara uppmaning att de är på rätt spår eller gör något bra. Det ger så mycket och fan, vi måste bli bättre på att säga sådant högt. 🙂 <3

 2. Hej! Kul med träning 🙂 Men jag undrar vad du menar med zoner? vad är zon5 och zon 3/4 tex? 🙂

  • Hej!

   Det är mina pulszoner jag utgår ifrån. Dessa har jag fått fram via ett Vo2max löptest. 🙂

   Exempelvis när jag springer distansfart 50 min ligger jag på runt 150 i puls.

   Kram

 3. Älskar att du bara kör! Raka vägen mot målsättningen, väldigt inspirerande! Nu tränar jag inte inför något lopp, men känner igen inställningen från när jag gjorde det.
  Förkylning av något slag för mig just nu, så håller mig snällt på mattan och läser om din träning istället!

  och veckans extra. FANTASTISKT!

  • Hej Elin! Vad pepp jag blir av din kommentar! Tack snälla snälla och krya på dig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *