Veckans träningslista v 2

VECKANS PASS:
Måndag: Löpning 60 min Zon 2.
Tisdag: Simmade 1600 m stege.
Onsdag: Brickpass Cykel+löp Tröskel (60+45).
Torsdag: Långpass 125 min cykel.
Fre: Lätt styrka.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Det har faktiskt varit en rätt ensam vecka. Förutom att jag simmade med Eva & Anna. Men annars har jag tuggat på själv.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Trodde aldrig detta men brickpasset i onsdags. Jävlar vad stark jag kände mig. Fick hålla emot på löpningen och när jag steg av bandet kände jag mig svettig, stark och “ostoppbar”.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Kent – Livrädd med stil.

VECKANS MOTGÅNG:
Mitt mindset inför långpasset på cykeln. Även om Simon kortade ner det från 180 till 130 minuter (körde 125 på grund av att jag var så kissnödig) så var det ändå vääääldigt motigt. De första 45 minuterna spenderade jag med att halvt titta på serier och halvt på klockan medan jag övertalade mig själv att fortsätta trampa.

VECKANS HELL YEAH:
Min löpanalys på Salming RunLab som jag gjorde i början av veckan. Så intressant att se hur mina svagheter som jag har jobbat med under förra året har förbättrats och att få lite beröm för min armpendling och min fotnedsättning. Jag har fortfarande en del att jobba på, men jag har kommit en bra bit på vägen och det känns fantastiskt roligt.

VECKANS REFLEKTION:
Delade med mig av min “middag” igår för jag tyckte det var lite roligt att jag gick bananas på de 6 avocados som fanns kvar i skålen och behövdes ätas upp då vi drar idag. Sen att jag var lat och riktigt trött efter mitt tvåtimmars pass är en annan femma. Men i alla fall, det var en del som kommenterade direkt till mig och frågade om jag gick på diet. Nej, jag går absolut inte på diet. Det borde ni veta då ni följer mig dagligen (ni som frågade) och ser att jag dagligen äter varierad kost som innehåller ALLT. Nu råkade det bli omelett med en helvetes massa avocados och fröknäcke till middag igår. Och det är inte ultimat efter så långt träningspass. Men, jag är ärligt i mina stories och som jag skrev, jag slarvar ibland en del med kosten för att jag inte hinner eller orkar. Men det är enbart på grund av det och inte för jag vill på något sätt gå ner i vikt. Det är viktigt för mig att dela med mig att livet kommer emellan ibland och vem fan hinner slänga ihop en middag som täcker alla ens behov och dessutom smakar fantastiskt och SER ut som en kokboks-dröm. Nä inte jag. Så nu har vi rett ut det.

VECKANS HELGTRÄNING:
Schemat är anpassat utifrån mitt liv och veckan må ha varit hård träningsmässigt men det beror helt och hållet på att jag nu kommer vila helt till måndag för om några timmar boardar jag planet till Hong Kong. Älskar’t!

VECKANS EXTRA:
Spelade in en cool grej i veckan, ser framemot att visa er det. Det var allt, tack å hej!

11

8 svar till “Veckans träningslista v 2”

 1. Fantastiskt att kliva av löpbandet och känna att man kan så jävla mycket mer!!! Eftersom det kan vara så sjuuuuuukt tråkigt att stå där och svettas 🙂

 2. Älskar dessa träningsinlägg. Är nyfiken på hur du lägger upp dina långpass på cykel inomhus?! Motstånd, tempo, position och vad mer det kan tänkas inkludera. Är helt grön på området (diverse spinningklasser undantaget), men har köpt mig en så fin cykel som står och väntar på att våren ska nalkas!

  • Hej hej!
   Just nu är jag i en uppbyggnadsfas så jag “tuggar” tid. Dvs jag cyklar i ett tempo som utgår från mina tester och var jag ska ligga rent tröskelmässigt i ca 75 – 150 min varje gång. Det bästa är om du tar hjälp av ngn att lägga upp det. Det blir inte bra om du tar någonannans cykelupplägg rakt av. För vi har ju inte samma nivå styrkemässigt eller orkar samma? Det vet man ju aldrig.

   Ett overall tips som dock funkar för de flesta är att köra intervaller 4×4 eller 2×8 – hårt och svettig. Lycka till! ♡

   • Tack för utförligt svar! Jag tänker att jag överför mina löparpass till cykeln helt enkelt. Ibland långt och lätt eller medeltungt, ibland intervaller av något slag och ibland lite av varje. Vidhåller därtill mina pass på ren och skär musikfeeling 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *