Veckans träningslista V48

VECKANS PASS:
Måndag: Blandat overallpass med skivstångstekik + lätt jogg efteråt
Tisdag: HIIT-pass med fokus axlar.
Ons: Benböj + lång flåswod.
Tors: Helvila
Fre: Helvila

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Har börjat träna med en tjej på boxen som jag träffade via lördagspassen. Vi kör teamwodar ihop och har nu börjat träna ihop på våra egna pass. Riktigt roligt.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Gårdagens pass var riktigt bra. Vi körde en EMOM i 15 minuter där vi var 90 sec körde 3 benböj (tunga) och 3 situps med kast av viktad boll. Därefter körde vi 30 rundor av en helvetisk lång wod som vi satte ihop tillsammans. Kommer en video på den under helgen.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Sofi Tukker – Purple Hat

VECKANS MOTGÅNG:
Jag är så trött denna veckan. Eller, mentalt uttömd på energi. Det är inte depp eller PMS, det är något jag inte riktigt kan sätta fingret på.

VECKANS REFLEKTION:
Skrev ett inlägg på IG häromdagen (läs här) om att även träna för det yttre. Jag fick väldigt många klocka kommentarer kring det och framförallt medhåll om att det vi många gånger inte vill dela med oss att vi tränar för vår egna fåfängas skull med risk att bli kallade för offer av patriarkatet och utseendefixerade. Jag håller inte med där. För även om jag tränar prestationsbaserat och har mål med min träning och vill vara mitt bästa hälsosammande jag så gillar jag även hur jag ser ut av min träning. Jag älskar min starka kropp och tycker jag är som snyggast med synliga muskler. Jag känner mig som en maskin, en maskin som JAG har skapat helt på egen hand och jag älskar hur jag sträcker på ryggen, hur stolt jag är över mig själv. Jag vill se snygg ut naken. Det kommer jag inte hymla med.

VECKANS HELL YEAH:
I helgen börjar jag mitt nya löpupplägg. Det ser jag riktigt mycket framemot. Kan riktigt föreställa mig hur Reck mumlar “Slut på smekmånaden nu” när han går igenom mina senaste tider.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: Löpning – inväntar upplägg av Reck
Söndag: Löpning – inväntar upplägg av Reck

VECKANS EXTRA:
Riktigt glad över att fått upp glöden för CF igen.

31

2 svar till “Veckans träningslista V48”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *