Veckans träningslista V 5

VECKANS PASS:
Måndag: Distanslöp + backintervaller 8 x 45 sek.
Tisdag: 120 min cykel på trainern.
Ons: Tröskelintervaller simning 40 minuter på morgonen och därefter brickpass cykel (60 min)+löpning(tröskel 9km) på kvällen.
Tors: VILA.
Fre: Distanssimning 40 min lugnt.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Jag själv om jag ska vara helt ärlig. Jag har varit min bästa supporter denna veckan och trots att jag har mått skit och varit nere så har jag helt enkelt tränat, peppat  umgåtts med mig själv på det sättet. Och mått bättre. <3

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Igår tyckte jag brickpasset, men efter simningen i morse måste jag helt klart säga simningen. Jäklar vilket flyt jag hade, har nog aldrig känts så bra.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Painted – MS MR

VECKANS MOTGÅNG:
Hur jag mådde i början av veckan. Det tog väldigt mycket energi att genomföra mina träningspass, både mentalt och fysiskt.

VECKANS HELL YEAH:
Min avstämning med coach Simon igår gjorde mig ännu mer taggad på nästa månads träning som nu växlar upp med en hel del Vo2max och mer komprimerade pass. Jag fick beröm (vem är inte sucker för beröm när man sliter och har sig) över min träningsglädje och hur jag har utfört alla pass förutom ett där jag helt enkelt vilade då jag var trött och stressad. Mitt beslut över att låta någon annan detaljstyra träningen känns fortfarande helrätt.

VECKANS REFLEKTION:
Helt klart min kostanalys. har verkligen tagit till mig en del grejer och börjat tänka efter lite mer. Läs mer om den här.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lör: Långpass med löpgruppen.
Sön: Helkroppsstyrka med fokus på ben och min älskade rumpa.

VECKANS EXTRA:
Ett mail från en tjej som sprang sin första mil igår tack vare mig och dessutom vår podd i lurarna. Jag blev så glad att jag började gråta (ja jag blir extra blödig när jag mår lite sketchy).

11

6 svar till “Veckans träningslista V 5”

    • Allt går om man vill och prioriterar. Men sen går jag upp djävulskt tidigt för att hinna med har ett grymt jobb där jag kan flexa. 🙂

    • Hejhej!
      Simmar ex på puls och i detta fall simmade jag på min tröskelpuls där jag rev av 200-500 m i en pyramid så det totalt blev runt 1600 m 🙂

  1. Ser fram emot de här fredagsinläggen! Vad är det för lurar du har? Är på jakt efter något liknande 🙂

    • Kul du gillar dem 🙂 de verkar vara poppis! Det är en julklapp från jobbet. Ett par JBL lurar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *