Veckans träningslista V22

VECKANS PASS:
Måndag: OW-simning 1950 m.
Tisdag: Cykling 20 min uppvärmning zon 3 + 3×12 min hårda intervaller zon4 + 45 min zon 4 löpning.
Ons: Tempotävling Uppsala.
Tors: VILA.
Fre: Simning 200 + 400 tester.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Sofie Lantto som drog med mig till Uppsala. Sjukt kul grej!

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Velar mellan brickpass och tempopasset. Båda gick sjukt bra. Men får ändå säga tävlingen, jag var en maskin.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Golden – Thomas Hayes.

VECKANS MOTGÅNG:
Har ingen direkt motgång denna veckan..eller jo, min trötthet. Jag är riktigt sliten. Tog en dag hemma idag för att ordna med balkongen samt städa inför helgens fest. Har legat i soffan sedan jag blev klar och försökt somna men det går bara inte. Men är riktigt jäkla tok-trött. Logiken går inte riktigt ihop.

VECKANS REFLEKTION:
Kommentaren från en tjej som följer mig på Instagram, även om den var snällt menad så börjar man ändå tänka efteråt. Det handlade om att hon hade sett mig på stan och blev förvånad över att jag inte såg så tränad ut, trots att jag tränar så mycket. Jag förstår vad hon menar, samtidigt som en liten liten mini procent inom mig först tänkte “vad är jag då?”. Men skakade av mig den rätt fort och var glad över att jag i alla fall inte får kommentarer om att jag ser förjävlig ut IRL. Det hade varit rätt trist.

VECKANS HELL YEAH:
Blev klart att jag ska plåtas för en grej i juni och en annan träningsrelaterad grej i augusti, det blir kul!

VECKANS HELGTRÄNING:
Lör: VILA.
Sön: Långpass cykel.

VECKANS EXTRA:
3 veckor kvar till halvmaran utomlands och 5 veckor kvar till IRONMAN 70.3 Jönköping – peppen är..på ingång!

0

0 svar till “Veckans träningslista V22”

 1. Åhh ska du springa en halvmara snart?! Har tänkt springa ett lopp sista juni men skulle vilja ha lite tips. Hur tänker du med träning inför den sista tiden innan loppet går, cirka en vecka innan? Har följt dina förberedelser för tidigare lopp du genomfört men just enbart löpning har jag nog inte koll på hur du kör. Vad för kläder gillar du att springa i? Gjorde misstaget att springa i shorts igår utan lång innerbyxa (25 grader på kvällen) och idag vaknade jag upp mer skavsår deluxe på insidan låren…
  Och att tillägga, din hårfärg! Du blir ju bara coolare för varje dag som går, älskar det. Kram

  • Hej Sandra!

   Yes, jag har en halvmara i Thailand (kommer skriva mer om det nästa vecka) om ca 3 veckor. Tänker du träningen inför en halvmara? Det är ju väldigt individuellt då man har olika förutsättningar och mål med sitt lopp. Men jag kör ett hårt tröskelpass och brickpass veckan innan loppet. Sen kör jag på ca 50 procent sista dagarna, men håller igång hela tiden så jag inte stelnar till. Nu kommer jag resa rätt långt 3 dagar innan loppet så kommer rådgöra med min coach hur jag ska lägga upp träningen. Men huvudregeln är att hålla igång, lyssna på kroppen och sova ordentligt dagarna innan. Känner jag mig sliten så vilar jag med en lätt promenad istället osv. Jag springer antingen i långa tights eller långa shorts som går ner en bit på låren just på grund av det du beskriver: det berömda lårskavet. Kommer göra en liten guide kring det. Men ett tips om du ej har längre shorts är att smörja in innerlåren med Vaseline.

   Lycka till på loppet, återkoppla gärna hur det gick 🙂 Stor kram!

   • Taaack för snabbt svar och bra tips! 🙂 Ska bli spännande att följa din resa och loppet i Thailand. Ha en härlig helg och skåla ordentligt imon! Kram

 2. ??? sorry måste skratta – du inte se tränad ut?! En kanske har för höga krav, själv tycker jag du är göööör läcker och en grym förebild. Nämde dig för en okänd frisör i veckan, dvs jag sa; ”man blir ju sugen på en swica-frippa” hennes svar; ”och nu ännu coolare med blonderat hår” You are a trend! (Kanske nya Kelly frisyren a la 90210) ?

  • Först och främst, fyfan vilken rolig kommentar. Skrattade rakt it igår när jag läste den. Mina kollegor undrade vadfan som stod på. Kelly alltså. Haha. Gud. Ge maj inte hybris nu hjärtat! ♡ Men sjukt kul att frisören hejjade på kort hår…och mig. Hehe 😉

   Second of all… ja alltså jag tror man har en rätt bestämd bild av hur en person som tränar mycket ska se ut.. därav kommentaren.

   Puss på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *