VECKANS TRÄNINGSLISTA V11

Veckans träning:
Måndag: 10 x 1 min stressad tröskel + 2 km tröskel.
Tisdag: Vila.
Onsdag: Tänkte få in morgonlöp längs ribban i Malmö.
Torsdag: Benpass.
Fredag: 4 x 8 min tröskel
Lördag: Vila
Söndag: Långpass

Veckans fokus:
Ta veckan lite som den kommer, visst har jag inplanerade pass och kommer sätta av tid som alltid men jag har också med mig när jag är på resande fot att det kan bli förseningar, dyka upp mer jobb etc etc och det är OK.

Summering föregående vecka
Veckans bästa pass:
Mina löpintervaller på F9 Solna gick så JÄVLA bra. Kände mig stark och uthållig med klipp i steget. Låg och tryckte 40 sek intervallerna i 3.45 fart och även om det kändes som att själen lämnade min kropp efter 8 st så gick det ändå bra.

Veckans utmaning/motgång:
Min lilla muskelbristning mellan tårna (kanske den mest osexigaste “skadan” någonsin) fortsätter att göra ont vid vissa pass. Irriterande.

3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *