VECKANS TRÄNINGSLISTA V12

Veckans träning:
Måndag: PT-pass med Richard + 10 x 1 min zon 5 intervaller.
Tisdag: Löpcoaching annars vila.
Onsdag: 10-12 km fartlek.
Torsdag: Benpass
Fredag: PT pass med Richard.
Lördag: Vila (drar till Alperna)
Söndag: Vila

Veckans fokus:
SÅ oerhört glad över att jag har dragit igång med mina PT pass med Richard igen. Jag körde PT-timme med honom 2 gånger i månaden förra året och pausade sedan när jag växlade upp löpningen. Men nu är jag igång igen och det är så skönt att ha Reck som skruvar i mina löppass när det närmar sig träning och Richard som lägger upp utmanade pass åt mig mellan högvolymveckorna. Vi jobbar mycket rörlighet, styrka och explosivitet. Men framförallt jobbar vi med det mentala där jag behöver en extra push när jag kommer över i röd zon.

Summering föregående vecka
Veckans bästa pass:
Mitt långpass med L i söndags. Fint att springa ihop igen och vi fick ihop 15 km runt ett regnigt Kungsholmen för att sen vända tillbaka till Sundbyberg.

Veckans utmaning/motgång:
Ingen alls. Var en bra vecka. Hade lite ont i tån, men det är väl det hela.

Denna veckan på lördag drar jag till Alperna med 25 tjejer från Friendcation. Så nästa vecka blir det fokus på skidåkning (även om löpskorna alltid är nerpackade).

11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *