,

Veckans träningslista V13

VECKANS PASS:
Måndag: Aktiv vilodag, cykling 30 km.
Tisdag: 15 x 1 min intervaller 4.15 på IP.
Onsdag: Lätt styrka på utegymmet plus 3 km löp A2+-A3 pace.
Torsdag: Intervaller på IP 4×800 (4.10-4.20) – 4×200 – 5 x10sek (x2).
Fredag: Lunclöp 5 km.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Det var riktigt roligt att träna med både Norton och Idag denna veckan. Vi är ju ett litet gäng som pluggar ihop och det blir även då att vi tränar våra pass ihop som vi har som hemuppgift.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Mina intervaller går bra just nu. Visst, min krisp i benen är som bortblåst och jag börjar bli riktigt seg efter x antal dagar med intervaller men jag känner mig uthålligare. Alltid något.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Tove Lo – Stay High.

VECKANS MOTGÅNG:
Jag vill säga Corona. Men jag tycker att träningen flyter på ändå. Visst saknar jag gymmet emellanåt. Men det är inget stort problem. Jag har två ben, ett par löpdojor och oändligt med plats att röra mig ute på. Men framförallt – jag FÅR röra mig ute. Tänk på alla de som inte får i rådande situation. Så jag ska inte klaga. VI ska inte gnälla.

VECKANS REFLEKTION:
Jag coachade 2 superhärliga tjejer förra helgen och blev genuint varm i själen av att se hur roligt de tyckte mina pass var som jag hade lagt upp till dem. Insåg att jag vill erbjuda mer av just den typen av träning.

VECKANS HELL YEAH:
Det är examensvecka på min steg 3 utbildning vilket innebär att jag förhoppningsvis kommer ha min PT-licens i handen.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: Vila alternativt lätt styrka.
Söndag: Distanslöpning.

VECKANS EXTRA:
Nästa vecka växlar jag upp träningen igen, DET ser jag framemot.

38

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *