Veckans träningslista V13

VECKANS PASS:
Måndag: Benpass.
Tisdag: Överkroppspass + löpintervaller.
Ons: 12 x 1 min hård tröskel.
Tors: 13 km negativ splitt.
Fre: Skidåkning.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Jag själv! Har haft riktigt bra pass med bara mig själv som sällskap och huvudet har verkligen varit “i fas”:

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Mitt tempopass i runt Busjön igår.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Sofi Tukker – Purple Hat

VECKANS MOTGÅNG/ VECKANS REFLEKTION:
Jag har inte haft någon motgång denna veckan. Eller såhär, jag tänkte först att gårdagens ändrade planer skulle bli en motgång mentalt för mig. Det var meningen att jag egentligen skulle springa hårda korta intervaller men då jag befinner mig i Dalarna och har fantastiska skogar med långa grusvägar att springa på så bytte jag helt enkelt ut mina intervaller till ett längre tempopass som gick skitbra. Och det vart ingen motgång, snarare tvärtom.

VECKANS HELL YEAH:
Jag är riktigt mör i kroppen denna veckan. Det känns att jag har tryckt på ordentligt både i löpningen och styrkan vilket känns riktigt bra.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: Skidor.
Söndag: Skidor.

VECKANS EXTRA:
Att jag befinner mig i Sälen och åker skidor.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *