Veckans träningslista V13


VECKANS PASS:
Måndag: VILA.
Tisdag: 100 min cykel uppdelat på 45 min hög zon 3 + 3 x 15 min 160-165 watt.
Ons: 40 min löpning uppdelat på 10 min uppjogg därefter 4 x 3 min zon 5 löp med 2 min jogg mellan set. Nerjogg.
Tors: Morgonsimning CSS-stege på 2200 m och lätt jogg på eftermiddagen.
Fre: Distans 35 min och därefter 2 x 5 min i låg zon 4 – 5 min hög zon 4 – 5 min zon 5. Nerjogg 15 min.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Träffade Alexandra i omklädningsrummet i tisdags av en slump. Det visade sig att hon också skulle cykla, det räddade hela mitt pass då jag var rätt otaggad. Vilken jädra skillnad det gör att ha sällskap.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Löpningen går BANANAZ just nu. Jädrar så pepp jag är på den och jag känner utveckling efter varje pass. Runners high every day!

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Made for you – John The Sohn

VECKANS MOTGÅNG:
Jag vill egentligen inte säga någon alls men simningen igår (torsdag) gick inte så bra som jag ville Analyserade passet med Simon efteråt och det var som vi trodde, jag är fortfarande lite sliten från helgens tunga träning. Kroppen kändes tung i vattnet, men det får den vara, det är bara att nöta på. Det är nu utveckling sker för mig.

VECKANS REFLEKTION:
Jag fick en kommentar om att jag ligger på hårt nu med träningen. Ja, om man tittar på veckans tränings så är det hårt. Men man får inte glömma att jag innan Barcelona hade 3 lugna veckor med halverad träningsmängd och att min kropp är uppbyggd för att klara denna mängden träning. Inte hela tiden, men i vissa block under året. Jag har samlat på mig många mil och tränat smart under året. Dessutom har jag hittills (peppar peppar) inte varit skadad en enda gång. Så det tyder någonstans att jag och Simon som lägger upp träningen gör något rätt.

VECKANS HELL YEAH:
Jag tog ett steg närmre ett mål inom träningen jag har haft ett tag nu. Ser framemot att berätta för er nästa vecka.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: Lätt styrka.
Söndag: Distansfart. 15 km zon 3 därefter 3 x 15 min tröskelfart.

VECKANS EXTRA:
Blir förmodligen ett maraton i sommar, ska fnula lite till på den pucken.

0

2 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *