,

Veckans träningslista V14

För tights klicka här

VECKANS PASS:
Måndag: Tyngdlyftning med Lofsan och Natalie (klicka här för passet).
Tisdag: 60 minuters konditionspass på Hart54 med 1 minuts max-jobb på olika stationer (cykel, löp, skierge och roddmaskin).
Onsdag: 90 minuters långpass.
Torsdag: Aktiv vilodag med långpromenad på 2 timmar samt bålövningar hemma.
Fredag: 90 minuters morgonpromenad + 15 x 1 min intervaller i 4:15 fart med 1 minuts löpvila 5:30 fart mellan. Upp/nerjogg ca 5-8 minuter.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
SÅ kul att träna med Lovisa igen.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Mitt långpass med Helena gick riktigt bra trots träningsvärk från helvetet. Det märks verkligen att jag har höjt min lägstanivå och att min kropp svarar från den lite lugnare perioden jag har haft.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Veronica Maggio – Vinnaren.

VECKANS MOTGÅNG:
Har ingen motgång när det kommer till träningen denna veckan. Den flyter på och trots att jag är trött i kroppen så känns det bra. Jag längtar till passen och märker små resultat varje dag. Det enda skulle väl vara att jag behöver införskaffa nya träningskläder och min leverans från Reebok är lite sen. Men det är ett PYTTE-problem.

VECKANS REFLEKTION:
Jag promenerar mer än någonsin just nu och det gör mig väldigt väldigt gott. Jag försöker ta alla mina telefonsamtal på min promenad och bokar in facetime-möten med folk när jag är ute och går. Jag är också på L att han ska promenera mer nu när jag jobbar hemifrån och nästan alla kompisdejter just nu sker promenerandes. Jag väljer att se det som en positiv grej med Corona. För det är fan inte glatt annars.

VECKANS HELL YEAH:
JAG ÄR NUMERA LIC. PT!!

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: 60 min distanslöpning i kuperad terräng sammanlagt omkring 2×15 eller 3×10 min kuperad terräng där jag trycker på i uppförsbackarna och återhämtar mig utför (sk naturlig intervall).
Söndag: Lugnt långpass 115 minuter.

VECKANS EXTRA:
Har fått en förfrågan om att hålla mindre PT-klasser för ett gym i stan. Återkommer om det blir av och hur man kan boka på sig.

46

2 svar till “Veckans träningslista V14”

  1. Jag är ute efter ett par sköna glasögon att springa i. Vad heter POC-modellen som du har här? De är supersnygga 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *