Veckans träningslista V14


VECKANS PASS:
Måndag: VILA.
Tisdag: 10 km lugn jogg runt Kungsholmen.
Ons: 100 min cykling uppdelat på 75 min zon 3 och därefter 12 x 2 min 120% FTP.
Tors: 2 timmar långpass trail Sörmlandsleden med fröken Lantto.
Fre: Lätt överkropps styrka + bål.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
ÄNTLIGEN har jag fått springa med Sofie. Vårt långpass igår var helt fantastiskt och vi hann avverka en drös av samtalsämnen. Gillar den kvinnan, hon är klok som en bok.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Passet igår. Men sen tror jag att cyklingen på söndag kommer bli en hit (om bara solen håller sig framme).

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Work Out – J.Cole

VECKANS MOTGÅNG:
Ehm…finns ingen. Enligt Simon (min coach) så skulle nog min timing att tatuera mig vara ett mindre bra beslut då jag inte kan simma mina pass. Vilken OOOOOTUUUUR säger jag. 😉

VECKANS REFLEKTION:
I tisdags tog jag ett eget beslut i väntan på att mitt schema skulle uppdateras av Simon och gav mig ut på en lugn löptur i solen runt Kungsholmen. In mina funderingar kring hur jag skulle lägga upp passet hann jag tänka inte ett utan 2-3 varv på om jag inte skulle springa något med kvalité istället. Alltså ett fartpass eller intervaller. Något som passade in i min träning just nu. Och sen insåg jag att nej, det är precis det jag inte ska göra med tanke på hur jag resonerar med mig själv. Så jag lämnade klockan hemma (vet hur långt varvet runt är) och gav mig ut med solen som värmde min rygg. När jag var klar med passet så spred sig ett lugn i kroppen på mig. Känslan av välbehag och tacksamhet över att springa lätt och obehindrat på morgonen med noll stress i kroppen. Inga måste, inga krav. Bara en njut-runda runt ön jag älskar så.

VECKANS HELL YEAH:
Skrev på ett konsultavtal gällande en träningsgrej igår.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lör: Långpass med inslag av fartlek.
Sön: 180 min zon 3 cykling på Ekerö.

VECKANS EXTRA:
Har cyklat runt mellan mina möten hela veckan. Ha bara behövt ta tunnelbanan/bussen en gång och det är riktigt skönt! Och framförallt ekonomiskt. Synd bara att jag smällde den sparade kostnaden på århundrades dyraste fika på Saturnus.

0

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *