Veckans träningslista V15

VECKANS PASS:
Måndag: Vila.
Tisdag: Helkroppspass med fokus på baksida lår.
Ons: 2 x 15 min intervaller med 70/20 sekunders intervaller.
Tors: Långpass sörmlandsleden 20 km.
Fre: Promenad.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Tror faktiskt det blir L´s sällskap. Vi kör på rejält just nu. Det är kul. Man gillar ju snubbar som inte känner sig kränkta när någon ligger på samma nivå som dem själva, eller i vissa fall, lite högre. Och som hyllar det.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Långpasset med tjejerna helt klart.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Dua Lipa – Dont Start Now.

VECKANS MOTGÅNG:
Corona.

VECKANS REFLEKTION:
Jag noterade att jag väldigt noga noterade mina rörelser på gymmet i tisdags. Min PT-utbildning har gjort mig ännu grundligare och inför varje övning värmer jag upp och gör diverse övningar för att få ännu bättre kontakt med de muskler som omfattas av mina basövningar. Och jag gillar det, dels för att jag märker direkt skillnad dels för att jag märker hur mycket mer kunskap jag har.

VECKANS HELL YEAH:
Påskvecka vilket innebär massa tid för träning och mat. Yeah!

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: 2 x 15 min intervaller med 70/20 sekunders intervaller + styrka.
Söndag: Lugnt långpass på ca 90 minuter.

VECKANS EXTRA:
Allt häng i skogen. Älskar det.

33

2 svar till “Veckans träningslista V15”

  1. Älskar de här inläggen! Blir så inspirerad till mina egna träningspass. Jag har tänkt höra om du ev kommer kör några löpträffar så man kan springa ihop? Jag saknar verkligen någon/några att springa med så man kan utmanas lite och få umgänge samtidigt 🙂

    • Hej! Ev längre fram. Jag kör löpcoachning som duopass eller onetoone om man vill boka. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *