Veckans träningslista V17

VECKANS PASS:
Måndag: Vila.
Tisdag: 5 km + 4 x 800 m tröskel + 4 x 400 maxningar + 5 km progressiv tröskel.
Ons: Överkroppsstyrka.
Tors: Dubbeltröskel med 4 x 2 km stressad tröskel på FM och 2 x 4 x 3 min tröskel på kvällen.
Fre: Vila.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Riktigt roligt att Anna hängde på tisdagspasset. Nu är hon invigd på Krillans IP!

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Dubbeltröskel igår. Jäklar så stark jag kände mig. Det var som att trycka på en knapp och kroppen svarade direkt.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Alesso Remix – Pressure

VECKANS MOTGÅNG/ VECKANS REFLEKTION:
Tänker mycket på vikten av kontinuitet och det är även något jag pratar mycket med mina PT kunder om. Anledningen till att min löpning går så bra just nu är för att jag har gjort jobbet och hållit i, även i de tråkiga passen. Och det är det allt handlar om. Det funkar inte att dutta lite när det passar och köra allt man vill, när man vill. Inte när man har en plan och tydligt mål. Det funkar heller inte att blåsa ut sig varenda dag för att checka av träningen. Kroppen är mer komplex än så.

VECKANS HELL YEAH:
Var riktigt vidrigt att springa sista passet igår. Piskande vind, ösregn och riktigt grått. Men vi gjorde det och den känslan som kom över mig efteråt är oslagbar.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: Långpass 90 min.
Söndag: Lätt jogg 30 min + helkroppsstyrka.

VECKANS EXTRA:
Jag är nere i Skåne och blir alltid extra taggad på löpning när jag befinner mig härnere.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *