,

Veckans träningslista V17

VECKANS PASS:
Måndag: Vila (inspelning av träningsvideo för Reebok med Lovisa)
Tisdag: Styrka helkropp.
Ons: Felplacerade 5:or och löpstyrka.
Tors: Maxstyrkepass överkropp + 15 x 1 min intervaller.
Fre: Maxpulspass på Studion.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Det får bli Lovisa som jag hade bicepsfest med igår. Vi har jäkligt roligt när vi tränar ihop plus att vi har en bra energi rent träningsmässigt. The job gets done så att säga.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Mitt löppass i onsdags. Trots brutal träningsvärk så kände jag verkligen hur jag kunde trycka på och hålla min angivna fart utan problem. Jag märker förbättring varje vecka nu och det är så jädra coolt.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Bradley Cooper – Black Eyes.

VECKANS MOTGÅNG:
NADAAA.

VECKANS REFLEKTION:
Jag pratade med en killkompis häromdagen om prestation om tränare. Jag berättade för honom att trots att varenda millimeter av mig älskar att ta mig ann nya PT-kunder. Under avstämningar nyfiket ta reda på deras bakgrund, deras nuläge och deras önskade läge. Att sitta och skriva program, se deras utmattade men glada blick som möter min när vi tränar ihop. Trots allt detta så känner jag en sådan sjuk press på att det ska vara bra. Att de ska må bra. Att jag ska vara en bra tränare. Som Lovisa sa i måndags – det kommer släppa efterhand men du kommer att överjobba allt det första året. Du kommer att överleverera. Du kommer att prestera mer än du behöver. Men det är så du lär dig och hittar din grej. Och jag håller med om allt. Och jag vet innerst inne att jag ska lita på min egna förmåga och kunskap. Men det är svårt ibland. Man vill så mycket.

VECKANS HELL YEAH:
Nästa vecka släpper jag platserna till min träningsgrupp på studion.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: Kuperat distanspass 70 min.
Söndag: Lugnt långpass 90-110 min.

VECKANS EXTRA:
Cyklar överallt just nu och jag älskar det. 2 mil här, 3 mil här, 1 mil där. Och fort går det.

40

2 svar till “Veckans träningslista V17”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *