Veckans träningslista V18

VECKANS PASS:
Måndag: Benpass.
Tisdag: Vila.
Ons: Felplacerade 5:or i 4.10 fart.
Tors: Vila.
Fre: Traillöp med stegringar 8.5 km

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Jag gillar verkligen att springa med L. Vi synkar väldigt bra i löpningen och drar varandra när respektive behöver det. Eller hetsar igång. Trycker på. Som två flåsande greyhound-hundar.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Det som kändes som att det skulle bli att segt pass i fredags blev ett riktigt pangpass. Jädrar vilket tempo vi höll trots underlag, spöregn och oklar terräng.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Fisher – Loosing it.

VECKANS MOTGÅNG:
Min nacke dödar mig. Fick ställa in träningen i torsdags efter naprapaten pga jag inte kunde röra mig eller lyfta höger arm.

VECKANS HELL YEAH:
PTSG SWICA är fullbokat! Så jädra häftigt!

VECKANS REFLEKTION:
Jag fick frågan häromdagen om jag alltid känner mig taggad på träning då jag sällan skriver om inställd träning pga att jag inte har lust. Mjae. Jag är väl taggad 8 fall av 10. Men ska jag vara helt ärlig så tvingar jag mig ut de gånger jag inte pallar för jag vet att jag mår bra efteråt samt behöver röra på mig. Men överlag så vill jag gärna. Väldigt ofta och väldigt mycket.

VECKANS EXTRA:
En av mina PT kunder klarade sin första mil i veckan!

VECKANS HELGTRÄNING:
Lör: 10 k i kuperad terräng.
Sön: Långpass 90-110 min.

33

6 svar till “Veckans träningslista V18”

  1. Det är svårt när man får frågan om man alltid är taggad. Alltså jag funderar inte på.om jag är taggad eller inte utan det ska ju göras. Sen kan man ju längta till vissa pass..

    • Ett riktigt bra intervallpass. Har skrivit om dem i tidigare veckans lista. 🙂

  2. Haha. Kom på mig själv med att tänka: “Veckans träningslista är fan lite av veckans höjdpunkt”! (på det där rätt-pepp-inspiriation-inte-jämförelse-sättet). Tackar som tusan för det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *