Veckans träningslista V18

VECKANS PASS:
Måndag: Cykelintervaller 70 min varav 4 x 12 min hög zon 4)
Tisdag: Simning 500 + 6×400 CSS fart + lätt överkroppstyrka.
Ons: Cykling ute 55 km därefter 75 min löp med negativ splitt.
Tors: 500m m tekniksim därefter 30×50 CSS-intervaller -2 och 15 sek vila.
Fre: Cykelintervaller (zon4/5) + bålstyrka.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Lever fortfarande på min och Sofies iskalla cykelrunda. Den var så bra och låg helt rätt i tiden för en extra dos av cykelmotivation. Kämpar en del med den kan jag säga.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Det är, tro det eller ej, simningen! Trots gnäll och jävligt jobbiga människor i bassängen så går det lite lite fortare än vanligt just nu. Det gläder mig, det finns hopp!

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Robyn – Dancing on my own.

VECKANS MOTGÅNG:
Jag vet inte riktigt om det är en motgång, för det är liksom ett läge jag har accepterat och försöker finna mig i, men min cykelångest har varit lite högre än vanligt denna veckan. Jag har dessutom fått 3 förfrågningar om att ansluta till längre cykelpass med klungor som jag har tackat nej till då hela min kropp har skrikit NEJ! Det är lite synd, för jag vill ju egentligen. Hoppas på lite rehab och cykelkärlek på Gotland i helgen.

VECKANS REFLEKTION:
Nu är jag där igen, som förra året vid den här tidpunkten. Jag har flyttat min mentala gräns för hur mycket träning som är rimlig. Jag ser på veckan som har gått och tycker den är rätt lugn. Vilket är skevt, för den har varit tuff och jag har legat på en nivå där kroppen har varit stressad under en längre tid. Alltså, stressad som i förhöjd puls och prestation. Man blir lätt fartblind när man tränar på detta sättet och dessutom förbättras. Då flyttas även gränserna för vad som är jobbigt och hanterbart. Det är viktigt, i alla fall för mig, att påminna mig om att det inte är självklart att träna på det här sättet.

VECKANS HELL YEAH:
Åker som sagt till Gotland på lördag för en minbreak med fokus träning. Mer om det i helgen.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lör: VILA!
Sön: Långpass löp.

VECKANS EXTRA:
Om jag säger fjällmaraton vad säger ni då?

22

6 svar till “Veckans träningslista V18”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *