Veckans träningslista V19

VECKANS PASS:
Måndag: VILA.
Tisdag: Fys ben & bål.
Ons: Dubbeltröskel FM & EM.
Tors: Fys överkropp & bål.
Fre: Långpass 90-120 min.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Sprang en av passen i onsdags med Jocke och det var kul att få sällskap av honom igen. Har saknat våra pass ihop.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Dubbeltröskel IS the shit. Helvete vad bra det gick.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Children – Jack Holiday.

VECKANS MOTGÅNG:
Finns ingen, till och med nacken sköter sig.

VECKANS HELL YEAH:
PTSG SWICA Grupp nr 2 kör igång imorgon direkt efter grupp nr 1. Så oerhört roligt att det blev två klasser istället för en.

VECKANS REFLEKTION:
Har tänkt väldigt mycket på programmet “Den stora hälsoresan” och känner så mycket kring det ämnet samt om vissa personers beslut att hoppa på den typen av träningsschema. Men jag marinerar mina tankar lite till så får jag se om jag skriver något mer kring det. Jag behöver sansa och resonera med mig själv en stund innan. För just nu är jag rätt förbannad över det hela.

VECKANS EXTRA:
Ni har väl koll på mina stories? Jag kör just nu en 10 day challenge där jag postar en övning varje morgon.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lör: Fys.
Sön: Långpass 90-110 min.

35

3 svar till “Veckans träningslista V19”

  1. Snälla skriv ett argt och långt inlägg om programmet… Klarade av att se 30 min, sen var jag tvungen att stänga av ?

  2. Jag har inte sett något än men tänker på PT-Fias ilska över ett man tagit med ordet Hälsa. Det verkar inte så smart, varför inte kalla det 16 weeks of hell (på svenska eller engelska)? För att få upp tittarantalet förstås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *