Veckans träningslista V19

VECKANS PASS:
Måndag: 130 km cykel.
Tisdag: 2,5 timmar tempocykling + 60 min distanslöp.
Ons: 3 h distans + intervall cykling + 50 min distanslöp.
Tors: VILA.
Fre: Lätt överkroppsstyrka + bål.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:
Då jag har spenderat veckan på mitt alldeles egna solocamp så är det ME ME ME! Inte nog med att jag trivs ypperlig i mitt egna sällskap så har jag varit en riktig bra träningskompis åt mig själv denna veckan med. High five Swica!

VECKANS BÄSTA TRÄNING:
Alla pass. Det har gått riktigt bra denna veckan.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Mares – Sunnanvind

VECKANS MOTGÅNG:
Skulle väl vara mina negativa tankar gällande passet i onsdags. Det är nog det enda faktiskt nu när jag tänker efter.

VECKANS REFLEKTION:
Jag är SÅ glad att jag beslutade mig för att dra med Calle till Gotland och ta dessa dagarna att fokusera på träningen. Jag har i princip bara sovit, ätit och tränat. Thats it. Det kommer bli fler sådana mini-camps framöver.

VECKANS HELL YEAH:
Jag har sammanlagt sprungit 52 km och cyklat 147 km under mina 5 dagar på Gotland. Det är jag oerhört stolt över.

VECKANS HELGTRÄNING:
Lördag: VILA.
Söndag: Progressivt långpass.

VECKANS EXTRA:
Nästa vecka går jag ut med en rolig tävling jag ska vara med i.

23

4 kommentarer

  1. alltså säger bara WOW!! hur grym du är! började läsa din blogg bara för någon vecka sedan men får så mycket inspiration.

    Men hur har du gjort för att komma upp på dessa nivåer av löpning och cykling?

    en själv slet med intervaller i 40 minuter igår och var helt slut efteråt, tänkte då på hur mycket du springer och att mina 40 inte är något i jämförelse! man orkar verkligen mer än vad man tror! (är dock stolt över min prestation ändå självklart!! 🙂 )

    Men blir nästan sugen på att utmana mig själv i denna typ av träning. hur börjar man?

  2. Alltså du är så grym?? Blir alltid lika inspirerad av din träning och dina blogginlägg i övrigt? och veckans låt är en favorit här med. Ha en toppen helg??

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *